|

O intrebare de la mine pentru voi. Am facut sex cu prezervativ doar ca dupa ce s-a terminat a zis sa mai continui cateva secunde, asa am si facut. Eu sincer n-am simtit nimic si nici nu am vazut nimic pana nu m-am dus la baie si am vazut ceva alb pe labii. Oare a iesit ceva din prezervativ sau este doar secretia mea?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Vai de capul vostru habar nu ai de anatomie, documenteaza te citreste inainte de a face sex.

| a răspuns:

Daca in timpul intretinerii actului sexual ai simtit multa placere si au existat si senzatiile de satisfactie din ce in ce mai intense, in acele situatii/cazuri glandele existente in vagin care produc lichidul lubrifiant isi intensifica activitatea si produc o cantitate insemnata de secretie care are aspectul foarte asemanator cu sperma, secretie care se lipeste de prezervativ, secretie care se poate scurge din vagin printre labii, in cazul in care cantitatea produsa a fost mare, insemnata. Existenta lichidului lubrifiant denota faptul ca actul sexual a fost foarte placut si mai ales... satisfacator. Multa sanatate!

| a răspuns:

E lichid eliminat de tine.

| a răspuns:

Din cate stiu eu este doar secretia de la tine, sunt sanse destul de mici sa iasa din prezervativ care e relativ "ermetic", next time cand mai aveti dubii din astea il poate umple cu apa dupa si asa te convingi daca s-a "spart" sau nu.