| 1Me9 a întrebat:

O parere despre fetele care isi incep viata sexuala din timp? Va considerati ipocriti cand vine vorba de aceasta lupta dintre femei si barbati cand vine vorba de numarul partenerilor/partenerelor sexuali/e?

2 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Atât timp cât ele vor, au cu cine să o facă, o fac prudent, nu văd rostul acestei întrebări! Fiecare om, fată sau băiat decide când și cu cine vrea să înceapă viața sexuală. Iar, referitor la numărul partenerilor/elor, la fel fiecare decide, dar mai este vorba de cât de gros are portmoneul și cât este de potent.
Unii se dau pe aiciari filozofi, mari teologi. Problema este că nicăieri nu scrie nimic despre aceste lucruri. Iar, în Biblie, de fapt, multe dintre ce se scrie acolo, sunt de fapt sfaturi medicale într-o epocă în care fete, băieții după ce ajungeau la vârsta de 10 ani erau trimiși la muncă, exista sclavie, se trăia cu animalele neigienic, avuseseră loc deja epidemii și s-a încercat într-o epocă a zeilor, a puterii preoților să se facă o educație sanitară.
Dar, în zilele noastre, totul depinde de voința fiecărui om!
Așa cum sunt fete care vor să fie virgine în noaptea nunții, așa pe altele nu le interesează și încep viața sexuală foarte devreme.

| Clint a răspuns:

Că au tulburări de personalitate. Ce nu e un lucru rău neapărat.