|

O sa sune putin ciudat! Am făcut azi un test de sarcina (mentionez e cel de la Barza clasic) si am tinut acel tester in urina mai mult de 10 secunde, are ceva?(Am 15 ani si imi e frica putin, am facut sex inainte de menstruatie, nu a ejaculat in mine, a băgat-o de 3 ori fara prezervativ, care sunt sansele sa raman si ce sa fac sa fiu sigura ca nu raman, a trecut o zi.)? Va rog repede ( Am făcut-o fara prezervativ, inca nu mi-a venit menstruatia si imi e frica.)

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ultimele 9-10 zile ale ciclului menstrual adica zilele care sunt situate inainte de data calculata de pornire a menstruatie, reprezinta PERIOADA INFERTILITATII ABSOLUTE, in care este 100% IMPOSIBIL sa se formeze sarcina, chiar si daca sperma este ejaculata in vagin mereu la fiecare sex intretinut in aceste zile.
Este determinat stiintific si medical in mod cert, sigur si concret faptul ca OVULUL este produs si eliberat din FOLICULUL OVARIAN in una dintre cele 2 trompe uterine (in mod alternativ) indiferent care este tipul sau lungimea ciclului menstrual, INTOTDEAUNA cu exact 14 zile inainte de data la care va incepe menstruatia in cazul in care NU este fecundat ovulul. Cele 14 zile situate intre ziua de OVULATIE si ziua de incepere a urmatoarei menstruatii se numeste PERIOADA LUTEALA si are LUNGIMEA FIXA de 14 zile. De asemenea este determinat tot stiintific si medical ca OVULUL este VIABIL adica poate fi FECUNDAT de spermatozoid NUMAI in ziua producerii sale, adica in urmatoarele 24 de ore de la eliberarea din OVAR. In cazul in care ovulul nu este fecundat, atunci incepand cu a 2 zi ovulul nefecundat, intra intr-un proces de IMBATRANIRE ACCELERATA, si in 2-3 zile se instaleaza starea de DEGENERARE totala si... SE DESTRAMA. O parte a resturilor rezultate este resorbita de endometru, iar cealalta parte devine CORPUL GALBEN care se fixeaza de peretele uterului si incepe sa produca progesteron pana in preziua urmatoarei menstruatii. Reiese ca dupa ce trec 3 maxim 4 zile de la eliberarea din ovar, OVULUL PUR SI SIMPLU... DISPARE DIN UTER. Acest proces se produce cu 9-10 sau chiar 11 zile inainte de terminarea ciclului menstrual, adica ziua in care incepe menstruatia. Fiindca in ultimele 9-10 zile ale ciclului menstrual absolut sigur NU poate sa mai existe un ovul viabil in uter, reiese cat se poate de simplu si clar ca in acele 9-10 zile chiar si daca ajunge in vagin sperma indiferent de cantitate, formarea sarcinii in lipsa OVULULUI devine 100% IMPOSIBILA. In concluzie...2005 - 2120 + Vezi răspunsul întreg

| explică (pentru corbulalbrosu):

Menstruatia trebuia sa vina in 8 sau 9 dupa calcule iar inca nu a venit, e vreo problema?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Alexa123890):

NU. Ti-am transmis un raspuns explicit si detaliat prin mesaj privat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri: