| UnSimpluIndragostit a întrebat:

O scurta întrebare. De fiecare dată când m-am întâlnit cu iubitul meu am vrut sa îl sărut și sa îl îmbrățișezi însă mi-e rusine de faptul ca nu știu sa sărut bine. El mi-a zis ca ar dori sa am și eu inițiativa asta de a-l săruta. Și mă gândeam ca mâine când vine la mine sa îl iau prin surprindere și după ce va intra in casa sa îl îmbrățișez și sa îl sărut și sa ii spun ca mi-a fost dor de el pentru ca nu ne-am văzut de ceva timp din cauza faptului ca suntem din județe diferite. Credeți că îi va plăcea? Nu suntem de mult timp împreuna și nu vreau sa se simtă ca și cum sunt dependentă de el sau ceva pentru ca am înțeles ca asta ii îndepărtează pe băieți.

3 răspunsuri:
| Vidix422 a răspuns:

Daca esti fata de ce ai nick "UnSimpluIndragostit" ci nu "OsimplaIndragostita"?

| UnSimpluIndragostit explică (pentru Vidix422):

Inițial contul era al unui prieten, dar acum îl folosesc eu. Și nu am mai modificat username-ul. Acesta este motivul

| Valentina8 a răspuns:

Desigur ca ii va placea. Ceea ce ar trebui tu sa faci e sa-ti dai frau sentimentelor. Sa faci ceea ce simti nu va crea dependenta de el, si nici el nu va crede asta (decat daca e prost).
Inteleg ca esti timida, caci de aceea iti este rusine, insa daca nu incepi sa o invingi cu fiecare data in care eziti sa o faci, vei ingropa si mai adanc in tine aceasta rusine/timiditate.
Fa-o!