| Boxter a întrebat:

Oameni buni, buna ziua. Iată nu înțeleg, ieri am vorbit cu fostul, recent i-am scris un sms și am văzut ca tot trece timp și nu îl citește și am decis să-i spun in față totul. I-am spus sa nu ma mai deranjeze cu salutarile sale și sa nu se facă macho in fața prietenilor săi, pentru ca eu ma simt aiurea. El însă nu a atras atenția la ceea ce spuneam și m-a luat la vorba spunând ca ma vrea in plan sexual. Mi-a spus ca e ceva normal și foarte super când foștii își aduc aminte cum a fost înainte. Eu ma simt așa de înjosită nu aveți idee. Eu, care încă îl vreau înapoi nu doar pe plan sexual, eu mor după el, mie mi-i dor iar el ma vede doar ca pe un obiect sexual. Ieri am plâns din cauza ca am înțeles cât de mult s-a schimbat. Eu mă rog pentru el ca sa fie acel care a fost. I-am spus și lui ca faptul cum s-a schimbat el și ce cuvinte ies din gura lui nu îl fac mai super decât cum era înainte. Îmi spunea ca înainte era mai timid iar acum spune tot ce gândește in față și îi este mai paralel de multe. Eu i-am explicat ca anume timiditatea aia a lui m-a și atras însă lui deja nu-i pasa, el vrea doar sex.
Ce sa fac eu? Cum sa procedez in acest caz? Eu încă îl mai iubesc și sigur ca as vrea sex cu el dar eu din păcate astept de la el mai mult decât doar sex. Este posibil oare sa ne împăcăm și sa fim iarăși intr-o relație dacă ma voi culca cu el? Sau este vreo posibilitate cumva sa îl întorc înapoi?

18 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu te va iubi deloc

| RoCkKiD a răspuns:

E simplu.

Daca esti de acord doar cu sexul, do it. E posibil sa se schimbe dar nimeni nu-ti poate garanta as aca e posibil sa te alegi doar cu o seara care sa-ti amintesca si mai mult de el si sa intri in cercul ala vicios al suferintelor.

Daca vrei sa-ti continui linistita viata, lasa-l si cauta-ti altul.

| Rux04 a răspuns:

Bună, nu cred că mai există vreo posibilitate, te vrea doar pentru sex, nu dă doi bani pe sentimentele tale. Te sfătuiesc să-l blochezi.

| mihai69 a răspuns:

Dacă îl (mai) vrei, musai să-i dai sex. Dar el nu îți va da nimic mai mult înapoi.
De fapt, el asta a vrut de la tine din capul locului: SEX. Restul a fost doar „un film", un rol, pe care l-a jucat ca să te facă să cedezi.
Chiar nu pricep de ce ai vrea să-l „întorci înapoi" (de parcă l-ai putea întoarce și înainte). Ar trebui de fapt să răsufli ușurată că ai scăpat de dobitoc!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca se simte mandru de schimbarile sale, inseamna ca era prost si inainte, doar ca timiditatea il "scotea".
Cel mai bine ar fi sa ii refuzi oferta.
Deja i-ai dat prea multa incredere in el. Daca ii dai ce-ti cere, se va simti si mai 'smecher'. Lasa-l la 'manivela'.
Daca o sa te vrea inapoi, o sa se intoarca dupa ce sta putin singur, nebagat in seama. Oferindu-i atentie (si nu numai), va creste badaranul din el, si va scad sansele si mai mult.

| Andreeush a răspuns:

Dacă accepți să faci sex nu te aștepta să fii iar într-o relație cu el.
El o să se folosească de tine un timp după care te va lăsa.

| sofisis a răspuns:

Nu este nici o posibilitate sa il faci sa fie cum era. Ori il accepti pentru sex si aia e, ori iti vezi de viata ta. Avand in vedere ca tu inca ai sentimente pentru el, ti-as sugera insistent sa nu te culci cu el si sa iti vezi de viata ta.

| Plato a răspuns:

Mereu vei fi doar un obiect sexual pentru el, asa ai fost mereu.
Nu, nu se pune problema de relatie. Nu te iubeste, nu-l interesezi, are doar nevoie de toaleta, atat.

| Emma30555 a răspuns:

Încearcă sa l uiți, sa ți găsești pe altcineva. Nu ai cum sa l mai întorci înapoi și nu merita sa accepti ce ți propune el pentru ca vei suferi.

| Goete a răspuns:

Cum iti dai seama ca nu a citit sms-ul?
Ma inveti si pe mine?

| Boxter explică (pentru Goete):

Pentru aceasta exista bife. Când sunt doua înseamnă ca e citit mesajul. In telegram.

| Goete a răspuns (pentru Boxter):

Tu stii ce inseamna SMS si ce inseamna un mesaj de telegram, whatsapp sau orice alta aplicatie online?
Nu cred ca sesizezi diferenta

| RacPac a răspuns:

Nah laughing cauta pe altul

| Irinel15123532 a răspuns:

Lasa-l in pace, nu ii mai scrie. Iti spun cu tot respectul ca esti foarte naiva si usor de manipulat, un copil in trup de adult. Baiatul iti spune in fata ca te vrea doar pentru sex si atat, si tu plangi 2 zile ca il iubesti? Nu ti se pare ca ceva nu este in regula? Imi pare rau ca trebuie sa fiu direct, dar am simtit nevoia sa iti spun asta, pentru ca te comporti ca un copil, trezeste-te pana nu este prea tarziu.
Citeste noul testament, actele sexuale in afara casatoriei sunt condamnate de Dumnezeu ca fiind pacate, El nu te vede ca pe o jucarie sexuala, El te vede copilul Sau scump, Hristos te iubeste, recomand 2 video.

https://www.youtube.com/watch?v=oHB7GEQpqeY&t=116s

https://www.youtube.com/watch?v=HE1JG6fSlXE&t=145s

Răspuns utilizator avertizat
| MPersephone a răspuns:

Ai dreptul sa faci ce vrei si nu ai dreptul sa fii judecata pentru deciziile tale. Dar gandeste-te bine la viitor. Nu, nu e posibil sa il recuceresti daca te culci cu el. Va obtine ce doreste si va trece mai departe. Tu poti avea contact fizic cu cineva care te vrea in toate modurile posibile. Dar daca vrei un one night stand, nu e nimic rau in asta.

| DanyDav a răspuns:

Atata timp cat stie ca-l doresti si-l vrei inapoi cu disperare nu ai nici o șansă sa obții ceia ce iți doresti de la el.

| elaventurero a răspuns:

Revino-ti! Nu are rost! Fă altceva! Ocupate de hobby, urile tale. Fii fericita in orice clipa! Pași mici și siguri și nu vei regreta. Tu ești singura care te poți ajuta!