| 5555Anonim5555 a întrebat:

Până la vâstra creste penisul?
Eu am auzit chiar și de la 16 ani

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Perioada de crestere, dezvoltare a penisului si cea de maturizare a glandelor reproducatoare depinde/este influentata de momentul in care baietii intra in perioada de pubertate :
-- in cazul pubertatii precoce care se instaleaza in jurul varstei de 10-11 ani, cresterea penisului in lungime se termina in jurul varstei de 14-15 ani,
-- in cazul pubertatii normale care se instaleaza in jurul varstei de 12-13 ani, cresterea penisului in lungime se termina in jurul varstei de 16-17 ani,
-- in cazul pubertatii tardive care se instaleaza dupa implinirea varstei de 14 ani, cresterea penisului in lungime in multe cazuri se termina dupa implinirea varstei de 18 ani.
https://unica.md/......e-penisul/
Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Penisul creste in general pana la varsta cuprinsa intre 19-22 ani.

Răspuns utilizator avertizat
| Iunicu a răspuns:

Nu îți mai face griji pentru dimensiunea penisului. Oricum lungimea și grosimea lui sunt stabilite genetic, la fel ca dimensiunea nasului, tălpii, urechilor. Cred că cel mai important lucru într-o relație sexuală este tehnica folosită.
Un băiat cu puța mică poate face de cele mai multe ori fericită o femeie decât unul cu o coadă de lopată între picioare.
Un vagin are aproximativ 13 cm. Există femei cu vaginul mai elastic și care pot primi fără probleme penisuri mari dar majoritatea lor se simt mai bine cu un penis mai mic.
Odată intrat, vaginul nu simte diferența dintre un penis mic și unul mare decât dacă doare.
Îți propun să te concentrezi pe mângâieri, săruturi, vorbe frumoase. Poarta-te ca și cum ai cel mai prețios cadou, trupul ei.
Și îți propun un experiment.
Întreabă orice prietenă din anturajul tau daca poate să țină palmele la 13 cm distanță.
Pe urmă îi explici că ăia este adâncimea vaginului ei dar erau curios dacă știe să indice exact dimensiunea asta.
Ai să vezi că majoritatea fetelor nu știu cât este 13, 15, 17 cm fără ajutorul unei rigle.

| Daniel_Tatasel_1995 a răspuns:

Pana nu te mai dai cu titan gel

| OMaimuță a răspuns:

„Cresterea penisului incepe la pubertate. In cele mai multe cazuri, „maturizarea„, adica varsta la care cresterea naturala se opreste, are loc intre 19 si 22 e ani. In anumite cazuri izolate, s-a constatat faptul ca „maturizarea" a avut loc intre 17 si 19 ani."
Sursa: https://bit.ly/3hdYPfN

Întrebări similare