| nonammme a întrebat:

Pe 1 ianuarie am luat Escapelle, si-a facut efectul, a fost totul ok. Inainte de acea perioada slabisem cam 5 kg,dupa ce am luat-o am inceput sa ma ingras la loc, inca tineam regim si faceam sport,insa nu se mai vedea, mai rau apareau kilogramele. Sa fie oare de la pastila? straight face

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pastila ai luat-o după ureche sau ce?
Nu are treabă cu ea.
Pa, pa.

| nonammme explică (pentru Legiuitoarea):

Pastila am luat-o pentru ca eram in penibila situatie a prezervativului spart. Am luat-o la 4 ore dupa incident, zic, corect. Poate fi vreo dereglare hormonala provocata de pastila? Sau ceva asemanator?

| Legiuitoarea a răspuns (pentru nonammme):

Bună.
Partenerul trebuie să învețe să manevreze un prezervativ și greutatea de după nu are treabă cu pilula de urgență care nu fă din ea o metodă contraceptivă permanentă, se administrează de maxim două ori pe an, citește prospectul cu mare atenție.
Pa, pa.

| nonammme explică (pentru Legiuitoarea):

Stiu asta, a fost prima data cand am luat-o si pe viitor vom avea mai mare grija, prezervativul era thin si nu ne-am dat seama cand a cedat... Iti multumesc pentru raspuns.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, este posibil : "pilula de a 2-a zi" are cam aceleaşi efecte ( negative ) ca şi AC sad

Toate cele bune.

| SorinTudor a răspuns:

Escapelle e o bomba hormonala normal ca de la ea e

| nonammme explică (pentru SorinTudor):

Esti barbat, sper ca nu ai avut si tu problema asta laughing). Mersi de raspuns, m-ai bagat in ceata. sigh

| SorinTudor a răspuns (pentru nonammme):

Cu ce te-am bagat in ceata? Escapelle o iei in cazuri extreme, e normal sa produca unele dereglari hormonale sa iti dea organismul peste cap.

| nonammme explică (pentru SorinTudor):

A fost intr-adevar un caz extrem. Acum sunt bulversata, persoana de mai sus spune ca nu are legatura cu pastila, tu spui ca are. Nu stiu pe cine sa cred, desi as tinde catre ea, pentru ca e femeie si poate are mai multa experienta ca tine, mai astept cateva raspunsuri si daca raman in dubii merg la medic si ma lamuresc complet. :*