|

Pe 8 Octombrie mi-a venit ciclul o zi câteva picături.

Azi am facut pipi cu ceva ca o carne.

Ce inseamna asta?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ce se elimina? rolling on the floor un ''ovule'' laughing rolling on the floor In timpul menstruatiei din orgaanismul femeii este eliminat un amestec lichid format din mai multe tesuturi diferite, care provin in principal din resturile ENDOMETRULUI faramitat, plus testuturi epiteliale si celule desprinse de pe peretele uterului, plus fragmente de vase de sange, plus sangele care circula in capetele arterelor si venele care intesau masa endometrului, plus secretia de subtante care au rol anticoagulant, plus prostaglandina, care toate la un loc formeaza : sangele menstrual. In acest amestec NU exista nici macar un rest, o urma cat de minuscula/infima din fostul ovul eliberat in urma cu 2 saptamani, dar/insa care s-a intre timp s-a ''dezintegrat cu circa 10 zile inainte de data la care porneste efectiv sangerarea. Ar fi bine ca alta data, inainte de a mai posta o asemenea imbecilitate sa te informezi pe cat se poate corect din surse medicale.
In cazul in care sangerarea menstruala s-a desfasurat doar pe durata unei singure zile si s-a eliminat o cantitate extrem de mica/redusa de sange si pe urma totul s-a terminat, inseamna ca : ORI in organismul tau s-a produs o dereglare hormonala majora si severa a activitatii hormonale; SAU ar putea sa existe o sarcina instalata in uter in cazul in care ai intretinut contacte sexuale in perioada fertila a ciclului menstrual. Si intr-un caz si in altul indiferent care ar fi diagnosticul real, este necesar sa te prezinti la o consultatie ginecologica. Inainte de a te prezenta la ginecologie este indicat sa-ti faci un test de sarcina. Multa sanatate!

| explică (pentru corbulalbrosu):

Da in prima zi de ciclu a venit foarte putin si s-a oprit nu a mai curs absolut nimic
Iar acum am facut pipi si m-a durut tare cand a iesit aia din vagin
Am fost însărcinată sau sunt ca nu mai stiu ce sa zic?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Avort spontan, bucata de carne a fost copilul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut! Ciclul este eliminarea unei ovule care nu mai este în stare sa tina o sarcina, deci ea este elimitata natural prin ciclu menstrual, iar în locul ei vine una noua. Este forte posibil ca ce ai făcut tu sa fie sânge închegat. Daca ai și alte simptome îți recomand un consult ginecologic, multa sănătate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează