Din contră cu un miliard de euro ai face sex cu oricare fată femeie, ca la banii ăia toate se bagă vin ca muștele la rahat.
Pentru nimic in lume nu as accepta un amarat de milion de euro, care-mi distruge familia, fiindca sotul ar divorta daca i-as impune casatorie "fara sex". Banii nu aduc fericirea!
Pentru un tanar necasatorit, pentru un calugar, calugarita sau pentru un impotent fizic, ar fi "normal" si usor sa concureze la milioanele tale, dar nu si pentru un cuplu casatorit, care se iubesc si vor sa fie impreuna pe viata.
1 miliard
Nici macar pentru 1 miliard de dolari nu as vrea sa renunt la sotul meu si la tandreturile traite alaturi de el, niciodata.
Sunt gramezi de miliardari in lume care sunt siguri si in depresie, unii chiar se sinucid, fiindca sunt nefericiti, fiindca n-au pe nimeni alaturi, demonastrand clar ca banii nu aduc fericirea.
Nu am fost niciodata materialista!
Am fericirea care mi--am dorit-o, am casa care mi-am dorit-o, am barbatul si copii cu care sunt fericita si ma multumesc cu cat castigam, fiinda este suficient sa traim asa cum ne dorim si sa ne facem si placerile, mai ales ca traim intr-o occidentala de clasa I-a.
1 miliard ar trebui sa primeasca unii de pe aici pentru a nu mai posta intrebari stupide.
Asa e...
Voi posta și eu pana când se oferă cineva sa-mi dea