| Lavvv9 a întrebat:

Pentru băieți.
Ce apreciați cel mai mult la o fata in ceea ce priveste apectul fizic? Dar in caracterul ei?

Răspuns Câştigător
| CopilThembel a răspuns:

Caracterul ei și apoi încerc sa accept și fizicul.

5 răspunsuri:
| Darkness666 a răspuns:

Frumoasa in mod natural cu bun simt si eleganta in vestimentatie.
Isteata, amuzanta, usor timida, seriosa, hanrinca
Cam asta prefera majoritatea.

| Clint a răspuns:

Sa fizic sa fie mixta între ten/ochi/par. Pur și simplu mor incetcând văd pe una bruneta cu ten deschis sau bloda cu ochi negri.
In alta ordine de idei, tâtele sa fie cât casa sau fundul cât mai mare.
La caracter să fie tupeista/empatica/ sa aiba încredere în ea/ o privire perversa și să umble de parca ea ar fi cea mai cea dintre toate. nu-mi plac timidele.

| batranulintelept77 a răspuns:

Expresiile faciale. Un zâmbet primitor dar și niște expresii mai puțin elegante, haioase, lipsite de orgoliu sau grija părerilor celor din jur. Să fie cam ca mine, un aspect mediu, o greutate sănătoasă, eventual să fie sportivă, dar deja, sunt pretențios big grin. Ca și caracter mă interesează capacitatea de a comunica elevat, de a fi sinceră cu soi, de a avea o inteligență nu foarte mare, dar nici mică, să fie așa ca mine, să mă înțeleagă cum gândesc, iar eu s-o înțeleg pe ea. De asemenea să fie amuzantă. Nu îmi place limbajul vulgar, această pretenție o am căci nici eu nu îl folosesc, sunt de părere că, oricât de supărat ai fi sau oricât de sincer, poți să îți canalizezi energia spre a crea un text cu o exprimare decentă, cu bun simț, care să aibă și scop educativ, constructiv, nu doar denigrator. Auto-ironia e o necesitate.

| Ppaulmmle a răspuns:

ZAMBETUL dar si capacitatea de a ma face sa zambesc, apoi DEZINVOLTURA de a zambi.