anonim_4396
| Anonim întreabă:

Poti avea o casatorie fericita cu o persoana care nu plateste facturi, nu plateste ratele la banca si e foarte zgarcit cu altii dar cu el insusi nu e zgarcit deloc? Adica nu stiu. Poate se va schimba dupa casatorie?
Si faza ca e zgarcit, eu ii cumpar lui de toate. El mie nimic. Acum nu sunt materialista dar cand cineva iti face un cadou si daca cadoul ala era UN LEU, 5 LEI. Nu arata ca acelei persoane ii pasa de tine?!

9 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Dupa casatorie se va schimba, dar in mai rau.winking Daca nu era doar o intrebare ipotetica, ci vorbesti chiar despre prietenul tau, fugi cat mai poti, pentru ca baiatu' asta iti va face o multime de probleme in viitor. Desparte-te de el!

| Jassmina a răspuns:

Un om NU se schimba niciodata, doar se preface dar cand se simte in largul lui/ei, tot la vechile metehne apeleaza.
daca nu estipregatita sa te sacrific toata viata, platind tot, atunci este bine sa nu te casatoresti cu un asemenea om, fiindca nu se va schimba nici macar de dragul tau.
Daca nu o face acum, cand se presupune ca sunteti in anii de miere si lapte, cum crezi ca se va comporta peste 5-10 ani?
Cred ca nu te iubeste suficient incat sa-si sacrifice 1 leu din buzunar, pe pielea ta!
Asemenea oameni sunt egoisti pana in maduva oaselor si nimic pe fata pamantului, nu-i va schimba.

| SilentRain a răspuns:

Daca vrei să-l crești e treaba ta
E o chestie de bun simț să achiții jumătate din utilități
Daca el nu-ți oferă ce tu oferii la ce mai stai?

| Goete a răspuns:

Fara sa-si plateasca facturile va ramane fara servicii si fara sa-si plateasca datoriile, fara casa. Tu ai dormi linistita asa?
Si gandeste-te cand vei aduce acasa si tu contributia ta la pusculita si nu te va lasa sa cheltui pe ceea ce vrei, ai nevoie...
El iubeste banii mai.mult decat pe tine. Eu l-as ñasa cu banii lui

| Invictusman a răspuns:

Cati 12 ani ai?
Nu se poate schimba, eventual de haine.
E, egoist, încăpățânat și imatur,, se gândește doar la el, nu și la ceilalți din jurul lui "
Profita de tine ca ești îndrăgostită pana peste cap, ca nu mai ești rațională, ca ești naiva și ușor de influențat, într-un cuvânt profita maxim de tine, ești bătaia lui de joc.
Nu ii pasa de tine, nu te iubește, ii pasa atât ca se folosește de tine, profita de tine, de bunătatea ta, din păcate nu tine la tine, credeam ca ești mai deșteaptă, cum naibii luați bacalaureat-ul unele?
Tu nu realizezi ca ești sponsorul lui? Ca îl finanțezi și nu primești nimic în schimb?
Unde ți mintea draga mea?

| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Sincera sa fiu, eu nu m-as incurca cu o astfel de persoana, in prima secunda i-as zice la revedere.O relatie semnifica si un consens unde amandoi trebuie sa contribuie cu familia, cu copii, cu bugetul, cu dragostea si asa mai departe.Aia nu este o relatie unde doar unul ofera totul si celalalt nimic, pentru ca asta inseamna ca faci niste compromisuri absurde unde nu merita. Aaaa da, inca ceva.....nici casatoria nu il va schimba, pentru ca asa ii este firea.Un act matrimonial nu iti schimba felul tau de a fi.Multa sanatate!

| timidu89 a răspuns:

Curios, tu cum accepti un asa om? Ce varsta ai? Devine mai zgarcit cu trecerea anilor, lupul isi schimba parul dar naravul ba.

| Anonima123456dd11 a răspuns:

Of, draga mea..probabil sperai sa auzi ca o sa se schimbe, dar te asigur ca nu din propria experienta...Si e grea viata alaturi cineva care e asa. crying

| Stonehard a răspuns:

Da, se va schimba în mai rău. Nu face concesii de-a dragul de a o face. Dacă are obiceiuri proaste, mai bine renunți acum. Pe urmă va fi mult mai rău.