| VrRos92 a întrebat:

Poți saruta o fată sau să faci ceva cu ea de la prima intalnire?
Aud cazuri în care s-au sărutat după 2-3 luni sau chiar un an, darămite să mai facă ceva și asta ma oprește din a-mi face o relație. Chiar atât de complicate sunt fetele chiar și la un pupic mic?
A doua intrebare:
Cate relații trebuie sa ai pana la căsătorie ca să îți trăiești viata calumea?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poti saruta fata la prima intalnire dar cam atat poti face, ca restul o va pune pe fuga, daca ii ceri mai multe.
Pana la casatorie poti sa nu ai relatii sexuale deloc, daca fata sau cuplu doreste sa intre in biserica imaculati si virgini.
Potis a traiesti "ca lumea' dupa casatorie, ca doar este o alegere personala daca faci sex sau cum faci sex, fiindca pe lumea asta sunt si alte chestii mai importante de facut in viata unui om sau a unui cuplu.

| Goete a răspuns:

Sunt si cazuri cand ajungi sa faci sex la prima poate chiar inainte sa va prezentati.
Cate relatii, ca sa-ti traiesti viata? Cate relatii anterioare crezi ca ar fi ok sa aiba viitoarea ta sotie?

| Schizotix a răspuns:

Poti sa faci si sex de la prima intalnire. Nu mai sta langa maicute extravirgine si calugari asexuali, evita genul asta de persoane care iti baga rahaturi in cap. Femeile sunt foarte complicate, nu prea le inteleg nici eu, dar nu in niciun caz cum zici tu (decat daca e vorba de o handicapata maica extravirgina ).
Trebuie sa ai suficiente relatii incat sa ai minimum de experienta pentru a alege o persoana compatibila cu tine sexual si afectiv pe termen foarte lung.
Succes!

| Together a răspuns:

Bineinteles ca o poti saruta, daca vrea si ea. Poti face si sex de la prima intalnire daca isi doresc amandoi.

| alexandraionela1234 a răspuns:

Sunt femei care gândesc mai liber si le place sa trăiască viața, si fac sex chiar din primele întâlniri? Acum depinde si de cat de mult o atrage bărbatul de lângă ea

| Momentan a răspuns:

Oamenii ți-au vorbit de relații de lungă durată. Este nevoie de timp și multă interacțiune pentru a cunoaște un om. Asta dacă contează cine stă lângă tine.
Cum tu evident nu asta urmărești, există relații pasagere, aventuri, dar probabil mai puține femei dispuse. Sunt diferite platforme pentru ce dorești, poate facilitează procesul de căutare.
Pentru a 2-a întrebare: Aventurile nu fac diferența pentru o căsnicie armonioasă sau nu. Contează calitatea, nu cantitatea.

| 77antonia77 a răspuns:

1. Se poate. Depinde de conexiune si de fata.

2. Eu inteleg ca societatea promoveaza ideea asta de "cu cat f*** mai mult cu atata esti mai barbat si ti-ai trait viata la maxim", dar este o prostie. Nu te baga in relatii daca chiar nu iti place enorm de persoana aia. Altfel o sa ajungi sa suferi.
Nu te baga in miiiiii de aventuri de o noapte ca poti lua o gramada de boli (ca se mai sparge/rupe prezervativul ala).

Eu de exemplu, am avut pana acum 3 relatii, 2 serioase 1 an si 3 luni una, 3 luni alta (ne-am despartit din cauza ca m-a inselat si a distantei) si 1 an si 7 luni cealalta. Toti baietii au fost virgini, cu primul m-am dezvirginat si restul "ei cu mine" ca sa zic asa.
Tin sa mentionez ca primul meu avea aceeasi varsta cu mine, al doilea era cu 2 ani mai mare ca mine si al treilea cu 3 ani mai mare ca mine (asta arata ca nu conteaza varsta, ca multi zic ca daca ajungi la varsta X trebuie sa ai Y experiente).

Soo sa stii ca viata ti o traiesti iubind pe cineva cu adevarat nu mergand ba dintr o relatie in alta numa de dragul sa le ai.