| Alky39 a întrebat:

Poți starni interesul cuiva printr-o simpla floare?

16 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Dacă este să stârnești interesul cuiva, atunci se va întâmpla și fără o floare.
În cazul în care, persoana respectivă nu te place, poți să-i cumperi chiar și un întreg coș cu flori, aceasta nu se va îndrăgosti de tine.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mai sunt si fete care apreciaza florile, dar acum multe au alte pretentii sa ai bani si o masină de firmă, sa o duci la restaurante de fițe sau la munte in excursie numai este ca in anii 80 cand cucereai o fata cu o floare si o invitai acasa la un suc si o casetă video, cine avea in anii 80 video si pepsi era barosan, ca acum daca ai avea vilă cu piscină.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Să știi că (încă) da. Sunt destule fete care se sensibilizează ușor.
Dar, dacă vrei o relație de prietenie/iubire cu o fată, in primul rând, trebuie să-i placi tu, nu floarea (altfel, le faci nesimțite că nu iubesc florile)

| LoveSleep a răspuns:

Doar daca floarea e de la Gucci.

Răspuns utilizator avertizat
| LovedbyGrace a răspuns:

Da...dar ca să îl menții ai nevoie de mult mai mult.

| DeathOfDreams a răspuns:

Trebuie să fi foarte superficială ca și fată, pentru ca interesul propriu să fie stârnit doar de-o floare. Într-adevăr, gestul e drăguț, dar sunt alte chestii mult mai importante, pentru care interesul să ți se stârnească. Comportament, atitudine și alte chestii ce intră în categoriile astea.

Dăruirea unei flori ar trebui să fie în alte contexte, nu în a atrage pe cineva.

| PuieMonta2002 a răspuns (pentru DeathOfDreams):

Pentru ele banii starnesc cel mai mare interes...

| DeathOfDreams a răspuns (pentru PuieMonta2002):

Asta e ceea ce spune orice frustrat care o trecut prin diverse fail-uri cu tipe. Move on.

| Xchop43 a răspuns:

Fără bani nu ai cum...

| AlaSwek a răspuns:

Salutare.
Sunt de parere ca, in ziua de azi, nu se mai merge la primul date cu o floare, asa cum vezi tu prin filme. Dacă va cunoasteti deja de mult timp, si deja va stiti calitățile unui altuia, se mai poate ivi momentul în care poti da o floare.
Apropo de dăruire, am un prieten, care s-a mutat la un liceu nou, si s-a ivit momentul în care o fată avea nevoie de niste foi de la xerox, si a spus că o ajuta el. Faptul că atunci era martie, si ca i-a dăruit un mărțișor, i-a plăcut, și faptul acesta a dus să vorbească în continuare.
Pe de o altă parte, sunt momente si momente, daca este primul date nu recomand. happy. Cheers!

| OanaDD a răspuns:

Da, poti

| amfobiedemarius a răspuns:

Nu, eventual un Lamborghini si un Iphone 14

| LimitBreaker a răspuns:

Da, daca persoana care aduce floarea este cea care starneste interesul.
Sa fim seriosi, nu florea e importanta. O floare poate sa arate la fata aia ca iti pasa de ea, dar ea trebuie sa aiba un interes catusi de putin ascuns ca sa aprinzi ceva mai serios.
Am dat flori la alte fete si m-am despartit de ele la o saptamana. Acum sunt intr-o relatie de 11 ani si nu am cumparat flori niciodata. Da, fac alte cadouri, dar nu cadourile a tinut relatia sau a facut fata sa ma doreasca.
De asemenea, daca iei floare sa nu fie un eveniment special unde toata lumea aduce flori, ca asa nu o sa fie considerat ceva special, ci doar altul care mi-a adus o floare de o sarbatoare/ziua mea/zi de nume.
O floare moare a 2-a sau a 3-a zi. Daca o cunosti bine poti sa iei ceva care sa-i aduca aminte de tine. Habar n-am, tu o sti mai bine. Ii place un film de exemplu, cumpara ceva care sa fie din filmul ala, o bratara sau chiar o brosa d-aia de pus in piept. Conteaza doar sa fie ceva sa-si aduca aminte de tine.
Floarea poate crea un moment special, dar repet, trebuie fie sa fi creat acel moment deja sau tu sa fi persoana de la care vrea floarea.

| GrivitaPower a răspuns:

Da Cosmin

| vasilicvasil a răspuns:

Gestul de a darui o floare nu e unul expirat, desi poate multi cred asta. Dar a starni interesul nu depinde doar de floare, ci de intreg momentul respectiv. Poti darui o floare si pe gura sa scoti tot felul de perle, poti darui o floare ofilita, stalcita sau un boschet si sa te trezesti cu un refuz. Totul depinde de prestatia in acel moment, oferi o gloare galant, cu siguranta vei starni interesul, cat si un zambet pe buze happy