|

Prietena mea și-a pus sterilet, întrebarea mea este dacă mai putem avea relații intime. Mama ei zice ca nu, ce îmi puteți spune, ar fi vor problema?

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Mama ei nu vrea sa aveti relatii sexuale pentru o anumita perioada. Nu ca nu aveti voie. Ăsta este si scopul steriletului. Sex fara anticonceptionale. Dar nu va fereste de bolile sexuale.

| a răspuns:

Cateva zile, dupa puteti avea linistiti, si prietena mea are sterilet, facem zi de zi, si ejaculez in ea de fiecare data, si nu a fost niciodata problema de sarcina, te minte mama ei.

| a răspuns:

Steriletul este o metoda contraceptiva, pentru a face sex fara griji sa ramana gravida.
Mama fetei a ras de voi happy

| a răspuns:

Dispozitivul intra uterin (DIU) numit si sterilet, este una dintre cele mai eficiente metode de contraceptie fiindca eficienta efectiva este de peste 99%. Introducerea si instalarea DIU in uter se efectueaza/realizeaza extrem de simplu si de usor si in mod normal niciodata NU provoaca o stare de incompatibilitate in privinta intretinerii de acte sexuale imediat dupa interventie.
Steriletul este un dispozitiv din plastic care se monteaza in interiorul uterului printr-o manevra relativ simpla care se poate efectua in cabinetul de consultatii ginecologice, fara anestezie. Practic orice femeie care si-a inceput deja viata sexuala, poate beneficia de aceasta metoda contraceptiva moderna, comoda si foarte eficienta. Beneficiile sunt majore, efectele secundare sunt minime (practic inexistente), montarea se face foarte simplu, iar eficacitatea este incontestabila. Actele sexuale pot fi intretinute imediat dupa ce a fost montat steriletul in cazul in care medicul ginecolog nu a facut nicio specificare in aceasta privinta. Multa sanatate!

| a răspuns:

Doar dacă medicul a impus o perioadă de abstinență, dar nu prea cred.

Răspuns utilizator avertizat