| Laurentiu201234 a întrebat:

Prietena mea stă cu unul care n-o pupa de 6 luni și au fost in concediu împreuna, iau mesele împreuna, se țin de mâna. Ce ar trebui sa facă?

Răspuns Câştigător
| Together a răspuns:

6 luni... El stie ca e cu ea? Ce-l opreste sa faca sex, ai idee? Are convingeri religioase?

Cel mai simplu e sa il excite, in mod normal corpul feminin excita barbatul, deci sa ii stimuleze simturile. Ea e virgina? De fapt, sunt amandoi virgini?

| Laurentiu201234 explică (pentru Together):

Asta este si întrebarea noastră. Prietena chiar a încercat sa-l "mângâie" și el s-a retras intr-un fel, in sensul că doar a pupat o pe obraz. Totuși, el susține ca o tratează ca pe iubita lui. Însă nu ni se pare normal sa ți tratezi așa iubita. In plus, virgin nu este

10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce ar trebui să facă, cine, ca să ce?

| Laurentiu201234 explică (pentru sadrian46):

Ea ca să se apropie mai mult de el, in condițiile in care ea face tot ce-i sta in putință.

| sadrian46 a răspuns (pentru Laurentiu201234):

Asta pot de o anumită manieră. Eu te voi învăța pe d-ta ceva, și tu o să o înveți pe ea. Se numește seed love, ceea ce e am tradus prin iubire primordială. Ar fi o idee, nu? Te trec pe lista mea cea mai neagră ( glumă) și notez undeva, și îți răspund să zicem în interval de 7 zile, ca să am timp să respir până atunci. Servus, adică sluga dvs.

| Wr3nch a răspuns:

Poate ca el prefera sa se abțină până la căsătorie. E cumva palte din cultul penticostal? Ca ei de obicei o ard mai incet

| Laurentiu201234 explică (pentru Wr3nch):

Nu știu sigur, dar nu cred. Sa știți ca de paste a ales sa plece din tara în concediu... ma voi interesa. Dacă totuși e penticostal ce pot face? În cadrul acestui cult te poți săruta cu partenerul doar după nunta? Mulțumesc!

| Together a răspuns:

Ok daca e asa speriat poate incerca din aproape in aproape, ca un barbat. Sa-l invete cu atingerea ei, sa-l tina de mana, sa-l stranga in brate, sa-l sarute unde sta sa fie sarutat (pe gat, pe piept poate)... Sa-l desensitivizeze la contextul ala care poate il sperie, de a fi intim cu o femeie, pas cu pas, fara sa se grabeasca cu el. Sa petreaca timp cu el 1 la 1 in care se apropie fizic de el, si daca tipul se sperie nu insista, incearca un pic mai incolo, eventual in alt mod. Totul gradat si lent, fara sa ia personal posibile respingeri.

Ideal sa faca apropierea fizica in timp ce discutia merge despre ceva neutru, ca sa simta cat mai putina presiune. Pe cat posibil in intuneric, departe de alti oameni.

Asta presupunand ca problema este anxietatea. Desi daca zici ca nu e virgin, nu stiu de ce ar fi asa anxios. Daca problema sunt convingerile religioase, poate ori sa i le respecte si sa discute despre astea sa-l intelegea, ori sa faca tot ce am zis mai sus ca sa-l excite si sa nu mai conteze principiile.

Daca e in codul ei de etica si el e predispus, poate fi ajutata si de alcool, nu sa-l imbete doar sa-l destinda.

| MyNameisEduard a răspuns:

Dacă este timid ar trebui să-l sărute ea, dacă nu chiar nu știu.

| Laurentiu201234 explică (pentru MyNameisEduard):

Ea a încercat, însă el s-a retras și a pupat o pe obraz