Prima dragoste
eram la sf clasei a 6a am stat 9 luni dar regret
...prefer sa uit
prima dragoste e cea de acum :X
Prima dragoste.![]()
Pai mi-a placut foarte mult de un baiat, desi nu stiam nimic despre el. Imi facusem eu o parere foarte buna despre el, bazata pe nimic
. Dupa cateva luni, am rugat o prietena sa ii spuna ca il plac, asa, din intamplare
. Mi-a cerut sa fiu prietena lui si eu am acceptat. Am iesit impreuna cateva luni, dupa care, sincer, m-am plictisit de el. Am observat ca nu aveam nimic in comun, nu aveam despre ce sa vorbim, desi ne intalneam rar
. Dupa ce ne-am desparit mi-am dat seama ca nu avea nimic special, ba din contra, mai iesise si cu alta.
Prima dragoste m-a lasat cu tendinta de a evita saruturile
, cu sentimentul ca toti sunt la fel, si cu o foarte mare neincredere in baieti. Frumos, nu?
Noroc ca am intalnit un baiat mai mult decat minunat, care m-a "vindecat" ca sa zic asa. Pentru mine prima iubire adevarata e cea pe care o traiesc acum
Prima oara m-am indragostit cu adevarat in clasa a9a, abia ne-am despartit dupa 1 an jumtate, dar nu imi pare rau de nimic si e clar ca nu o sa il uit niciodata si ca mereu va ramane prima dragoste :d
Pai prima dragoste deseori nu se uita
eu cand m-am indragostit a fost in clasa a 5 a
si aveam fluturashi in stomac
simteam ca il iubesc enorm pe ICS dar cu timpul a trecut si acum nu mai sunt cu el
Prima dragosteee
.La inceputul anului scolar 2010-2011.A inceput sa`mi placa deun baiat cu care mai fusesem cu 3 luni inainte da doar doua luni dupa care ne-am desp.La inceputul cls a6a.Am inceput sa vb la scoala. pe mess la telf.L`am intrebare daca ma mai place si a spus ca "Da de mult.". Dupa o luna m`a intrebare daca vreau sa fiu cu el si i-am sp ca "Da.". dupa 2-3 luni am inceput sa simt dragostea adevarata![]()
.A fost minunata ne iubeam mult.Mai ales primele intalniri au fost extraordinare.Dar si ultima chiar daca niciodata nu as fi crezut ca dupa cateva zile o sa ne desp. Dupa 6 luni ne-am despartit deoarece. spunea ca m`am schimbat ca sunt fitoasa geloasa.indiferenta.Ca la varsta asta nu se simte dragoste adevarata.[el fiind cu un an mai mare ca mine`]Dar pentru ca mi-a pasat f. mult de ce a spus el m`am schimbat crezand ca m`ai am o shansa dar nu a fost asa`. Acum suntem prieteni f. buni.Inca imi mai place de el chiar daca au trecut vreo 4 luni si simt ca si el mai simte ceva pentru mine
.Nu cred ca o sa-l pot uita f. curand.Adika nu se v-a intampla niciodata.Nu imi pare rau ca am fost impreuna.Dar cine stie ce ne rezerva viitorul si ce se v-a putea intampla cand v-a incepe sc din nou