| mgtow a întrebat:

Pt astea care tot zic aici ca nu conteaza marimea luati aminte https://www.youtube.com/watch?v=8ImeAbuVvXA deci marimea conteaza... 20 cm macar, recomand penis pump sau jess extender pentru banditi

Răspuns Câştigător
| Celcestietot a răspuns:

Mai in gluma, mai in serios, le dai de le faci rana si dupa te condamna ca a fost prea mare laughing! Sincer, eu am observat pe cele de generatia mai tanara ca o vor mai loooong si acum nu jignesc pe nimeni, dar majoritatea care zic ca trebuie mai mare, ori sunt virgine, adica neexperimentate, ori este de tipul nimfomana care nu a fost buna la mate niciodata, pentru ca nu iese un rezultat corect si adevarat de altfel. Adancimea medie a unui vagin este de vreo 12 cm ca o medie globala, iar cele super dotate nu ajung la mai mult de 18 cm (cu indulgenta), deci iti dai seama ce experienta au cele care comenteaza, ori au multa prostie. Cu 20 cm la o forta mai mare de frecare iese pe partea cealalta rolling on the floor! Trebuie sa gandesti si inteligent ca sa depistezi minciunile genului acestuia de femei, ca altfel iei de bun toate prostiile care le ies celor care halucineaza in ultimul hal laughing laughing!

4 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Wow, tocmai pe asta ti-ai gasit-o?

Daca chiar vrei cateva informatii relevante, conteaza marimea daca deja e sparta, a nascut, sau cu varsta peretii se mai largesc. Deci, daca ai o fata care nu e sparta, nu a nascut, si are pana in 30 de ani, poti folosi si degetul si vei obtine acelasi rezultat.

Ca sfat pe viitor, nu va mai luati fratilor dupa toate tufele.

| Thesinger92 a răspuns:

Alea nu măresc penisul o spune chiar un profesionist acreditat
https://youtu.be/iRapxpd7c4k
Faloplastia e singura metoda dar în erecție e la fel nu se observă acei cm in +.
Pentru descendentele Mariei Teresa contează mărimea.

Răspuns utilizator avertizat
| Anonymous4433 a răspuns:

Ce-ai BRE, ai dat cu capu' de bordura?