| SERIALS a întrebat:

Recent am discutat cu un gay de 48 ani, mi-a explicat parerea lui de ce multi gay accepta sex din prima. Parerea mea de tanar de 25 ani este ca a fi monogam este cel mai bine, dar tipul ala imi zise ca gay-ii accepta mai usor sa faca sex din cauza ca ei percep altfel sexualitatea si aceasta devine o forma de comunicare, de cunoastere a trupurilor, a compatibilitatii, de aia exista multe relatii ocazionale, cu diferiti parteneri. Cred ca are dreptate tipul, deoarece nu inteleg faza asta cu aplicatiile grindr sau planet romeo, majoritatea cauta sex, nu si relatie.
Exista sanse mari ca te vezi o singura data cu un tip, faci ceva cu el, dar dupa ori el nu vrea continuare, ori tu.
La heterosexuali in schim e altceva, ei parcurg mai multe etape, fata adora sa fie curtata, sa existe mai multe intalniri, pana la sex, in schimb la gay - poate sa se intample chiar si la prima intalnire. Care poate fi unica.
Ce parere aveti despre sexualitatea la gay si la heterosexuali? Care sunt diferentele si asemanarile? De ce oamenii accepta sex la prima intalnire?

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dorinta sexuala este mult mai mare la barbati decat la femeie cam de douăzeci de ori mare, plus ca vorbim de investitia partentala unde femeile au mai mult de pierdut, 9 luni de sarcina plus nasterea, cresterea copilului de asta femeile cauta mai mult hetrosexualitatea, femeile cauta calitate, barbati cantitate, dar tu mi ai spus ca conteaza si fizicul desi ai pretenti si tu

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Daca am avut vreodata oferte de la gay inseamna ca arat bine? laughing

| SERIALS explică (pentru RAY):

Depinde de la ce gay, ca is diferiti, sunt unii urati si is gata pentru orice pentru a vedea o pul*

| RAY a răspuns (pentru SERIALS):

Sa intelegem ca tu arati bine de ai pretenti

| Intum a răspuns (pentru RAY):

Nu neapărat.

| RAY a răspuns (pentru Intum):

Asta am observat și eu, persoane care sunt de nota 6 au pretenția unei fete de nota 9, e bine sa ai asemenea pretenții sau sa fi rațional?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Gay-ii se f t mai usor pentru ca li se intampla mai rar sa aiba cu cine, si pe deasupra, sunt barbati > barbatii sunt obsedati de sex, spre deosebire de femei. Nu ca femeile ar fi mai nevinovate, dar ele au nevoie de mai multe detalii despre o persoana, inainte de a face schimb de infectii cu ea.

| Intum a răspuns:

De fapt nu sunt diferențe între apetitul sexual al bărbaților homosexuali, și a celor hetero, diferența dragă, o face femeia? Cum așa? Pentru un tip gay e mult mai ușor să obțină sex rapid, decât pentru unul hetero, deoarece femeile ezită contactul sexual din prima ca să nu pară ușuratice, vezi tu e vorba despre cum societatea definește promiscuitatea, nu bărbat are acest drept, o femeie, nu prea. În plus majoritatea tipilor de pe tinder gay sau hetero nu caută ceva mai mult de o noapte.

| Clint a răspuns (pentru Intum):

Sunt chestii mult mai profundunde decât niste norme ale societatii. Ai spus un adevar mai sus cum ca "Barbatii sunt mai predispusi la sex", vezi tu existã 2 tipuri de energie feminina si masculina. Dacã ai penis nu te face si masculin, poti fi si feminin, daca o femeie are vagin nu o face automat feminina poate fi si masculina. "Sexul cu cat mai multe persoane" in principal e energie masculinã. Nu ca-s usuratice.
Este genetic asta, o femeie nu-si poate lãsa corpul oricui chiar asa pentru ca se distruge psihic/emotional/sufleteste, chiar organul reproducator daca ar avea un trecut promiscuu. Plus in orice moment poate avea un copil, vrea sa aibã copii cu cel mai bun care il poate atrage, Barbatii suntem programati sa insamântam cat mai multe. Femeile sa pastreze unu.

| Clint a răspuns:

Cred ca batrânelul ti-a dat o vrajeala ieftinãlaughing. Dacã tu crezi ca vrei "o relatie", si e ceea ce iti doresti ei bine aia trebuie sa si cauTi si ceri. Fidelitate.Ca esti Gay/heterosexual..Nu conteazã. Oricum nici nu e sanatos, dar nici nu ma mir ca multi homosexuali si cei din LGBT sunt bolnavi. Promoveaza doar lucruri dezgustatoare. Si nu sunt deloc homofob. Nu am eu treaba cu Gay-i in sine.

Gay-I fac sex "mai rapid" pentru ca n-au grija unui copil.

| christine99 a răspuns:

Sunt mai putini gay si tocmai din motivul asta sunt mai inflacarati, e destul de greu sa gasesti un barbat dornic sa faca asa ceva si probabil cand au ocazia actioneaza.

| Intum a răspuns (pentru christine99):

În general bărbații sunt mai predispuși la sex, nu cred că de exemplu la lesbiene lucrurile decurg precum la gay.

| Rogege13 a răspuns:

În primul rând doar virginele care nu sunt foarte curioase de sex vor sa faca după câteva întâlniri
Și oameni vor să facă sex pentru ca au pofta de asta