| 22cmN a întrebat:

Revin și eu cu ceva, acum de curând mi-am făcut iubita și nu știu cum s-a dat și sora ei la mine și eu am profitat de ocazie și am făcut dragoste cu ea, dar problema e că mai are o sora de 16 ani care tot în pantaloni scurți umblă prin casă și tot stă lângă mine și tot îmi arată chiloții. Ce ar trebui sa fac?

11 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Ar trebui :

1.sa ne spui numele telenovelei, sa stim sa o evitam cu orice pret cand apare la tv.

2.sa incetezi cu trolling-ul.

| Emilian65 a răspuns:

Sa-i acorzi și ei aceeași atenție ca la celelalte surori.

| 22cmN explică (pentru Emilian65):

I-am acordat aseară încă și acum plânge

| Goete a răspuns:

Stai sa inteleg mai bine, umbla in pantaloni scurti si iti arata chiloti care sunt pusi la uscat sau vine cu o plasa de chiloti si ti-i arata, sau cum face, mai concret?
Iti arata chiloti de baieti? Poate vrea sa ti-i vanda... explica mai concret ce chiloti iti arata.

| 22cmN explică (pentru Goete):

Îmi arată ce chiloți are pe ea

| Goete a răspuns (pentru 22cmN):

A... credeam ca nu ai specificat ce chiloti iti arata, dar se vede ca nu ai specificat articolul hotarat... Greu cu gramatica.
Dar hai sa revizam, vine in pantaloni scurti si iti arata ce chiloti are "pe ea"... isi da jos pantalonii scurti sau cum iti arata, in imaginatia ta?

| Crackman a răspuns:

Propune sa o faceti in 4

| 22cmN explică (pentru Crackman):

I-am dat aseară puțină atenție și acum plânge

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Zic sa lasi minorele sa creasca si nici prin cap sa nu iti treaca sa te dai si la alte femei din familia aia!

22 cm si zero minte!
N vine de la Null

| Kiran a răspuns:

=]]]] Doamne fereste ce situatie, ce sa zicem. threesome fara iubita ta.

Serios, nu foarte frumos gestul tau de a te bucura de surorile iubitei tale. o sa apuci peste cativa ani sa faci asta, acum nu consider ca e necesar sa va imbunati chiar asa de tineri

| orailibrail a răspuns:

Troll