anonim_4396
| Anonim întreabă:

Sa ai multe aventuri sa prinzi experienta sau sa cauti ceva serios?

Sa spunem ca am 18 ani sa experimentez apoi sa vad de ceva serios? Dar din curvar pot deveni fidel?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Pisica18a a răspuns:

Caută ceva serios, indiferent de ce va spune lumea despre tine, încearcă să găsești pe cineva pe placul tău. Ce conteaza ca esti baiat? Crede-ma ca unei fete nu ii pasa de experienta ta sexuala sau de aventurile tale ci de felul cum o tratezi pe ea. P.S. Daca ai prea multe aventuri s-ar putea sa ramai doar in aventuri ca o sa prinzi gustul asta si nu o sa iti arda de relatii dupa.

5 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Mai multe relații te vor duce la ați cunoaște partenera de viață, in sensul compatibilitate in cuplu, in pat etc. Daca te iei cu prima relație, șansele sunt minime pentru o reușită. Doar babele mai cred că dacă umbli cu mai multe ești afemeiat. Lumea s-a mai schimbat între timp și nu trebuie sa apleci urechea celor din sat. Fă ce simți!

| RAY a răspuns (pentru MihaelaDart):

Ma uimeste faptul ca uni cred ca e bine sa curvaresti apoi tot ei se plang ca de ce numai sunt fete serioase, sincere, gen hai sa ne batem joc de fete, sa le tinem ca obiecte seuale iar apoi la 30 de ani ele sa ne ia in serios si sa fie fidele, asa gandesc multi barbati

| MihaelaDart a răspuns (pentru RAY):

Daca apleci urechea ce zic aia, atunci te poți face călugăr. Lasă pe ăia ce gândesc și fă ca tine. Nu-ți decid "ăia" soarta ție.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este un criteriu al vieții.
Viața cere să procreezi.
Apoi să crești copilul rezultat.
Dacă ești tată, copilul are nevoie de tine, material și ca model de viață.
Astfel, orice relație, înafară de cele cu escorte, tinde spre formarea și consolidarea unui cuplu pentru o conviețuire la termen lung.
Așa că orice așa zis experiment are această perspectivă.
Dacă ai mai multe experiențe consecutive la 18 ani, din asta nu rezultă că ești curvar, afemeiat, Don Juan. Fiecare va avea istoria ei, cu tendința la stabilitate. Orice relație soldată cu o despărțire va consolida o tehnică de reținere a viitoarei partenere pentru termen lung. Astfel, așa zisele aveturi, pentru a satisface amorul propriu și identitatea de bărbat, sunt de obicei niște etape spre uniunea pe termen lung. Apoi fiind fidel, mulți consideră o aventură extraconjugală ca o distracție minoră fără consecințe, după care se reîntorc la obligațiile familiale. Variante.

| ShelbyGT a răspuns:

Daca gasesti pe cineva stabil e foarte bine. Daca nu doar aventuri.