anonim_4396
| Anonim întreabă:

Sa ma faca si pe mine cineva sa inteleg comportamentul asta intr-o relatie lunga.Ii dau mesaje si cateodata e on pe insta/Facebook si nu imi raspunde de abia dupa 10-15 minute sau numai daca il atentionez eu cu un alt mesaj.Pe Instagram e on mai mereu, vede ca primeste mesaje de la mine si nu raspunde.

Mai mult de atat, i-am spus de sute de ori ca ma deranjeaza ca da likeuri la alte fete, pur si simplu ma deranjeaza, mai de mult nu era asa.Eu nu dau la baieti strict din maxim respect pentru el.(nu ma deranjeaza ca da la foste colege, da nu la toate tarfele).

Nu prea vrea sa ne vedem(sa petrecem timp de cuplu, sarutandu-ne etc. De obc merg eu la el), mi se pare super putin sa dorm o data pe sapt la el, cand inainte de vara dormeam mult mai des, ne vedeam o data la 2 zile, era totul altfel..stateam la el, mergeam impreuna la facultate dimineata.

Lucrurile s-au schimbat vara asta cand am avut un incident urat in relatie.De atunci nu mai e nimic la fel.
Cand suntem impreuna e totul okay, ma dragaleste si ma iubeste si imi da atentie, dar cand nu, parca nu exist.Mai de mult voia sa ne mutam in chirie impreuna si era pregatit, acum spune ca nu mai este ca mai bine il intretin ai lui deocamdata.Pur si simplu simt ca nu vrea un viitor cu mine sau cel putin imi da semnale mixte in legatura cu asta. Mereu eu propun sa ne vedem sau sa dorm la el, daca eu n-as face-o probabil ca ne-am vedea o data la doua saptamani. Faptul ca merge la facultate si el si mai are in cateva zile program incarcat nu e o scuza.
Sex am ajuns sa facem o data pe saptamana, el nu prea propune, nu vorbeste despre asta cum ca ar avea nevoie.Inainte o faceam de 3 ori pe sapt...
Mi-a spus ca nu vorbeste cu alta si asa insa ...nu inteleg ce nu merge.Nu fac niciun lucru care sa il deranjeze (nu ma vad cu alti baieti, nu vorbesc cu alti baieti, nu dau likeuri, sunt mereu acolo cand are nevoie, il ajut cu tot ce pot la facultate, orice...)

De abia astept sa vina weekend-ul sa petrecem mai mult timp impreuna si el vineri iasa cu baietii ptc il cheama zilnic, iar daca ei il invita inaintea mea sa zicem[zilnic] eu as fi refuzata.In timpul saptamanii ne intalnim o singura data, dorm o singura data la el, in rest pauza, sa nu mai zic ca stam la 7 minute distanta unul de celalat.

Răspuns Apreciat de Editori
| Lioana a răspuns:

Probabil ca incidentul acela i-a schimbat viziunea asupra relatiei cu tine. Încearcă sa nu-l sufoci cu prea multa atenție. Lasa-l sa dea cate like-uri vrea ca nu costa nimic. Poti da si tu altora. Nu fii geloasa pentru ca gelozia il va indeparta de tine.
Concentreaza-te asupra ta. Simte-te o femeie fenomenala si sigura pe tine. Gandeste-te ca daca nu merge relatia asta vei gasi alta mai buna. Poate n-ar strica si sa-l faci putin gelos. Uneori omul apreciaza ceea ce are doar cand simte ca e pe cale sa-l piarda.

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Intru n cuvînt, il doare undeva de tine. In P

| CopilThembel a răspuns:

Poate e intr-un fel plictisit de tine. Vorbeste cu alte fete?

| Emma30555 a răspuns:

Se pare ca te neglijează, posibil și a pierdut interesul, sau place și alte fete sau alta fata. În plus e prea sigur pe tine și mulți când au o siguranță asa mare au impresia ca orice ar face persoana aia va rămâne oricum, drept urmare ar trebui sa ți schimbi atitudinea sa te pui pe tine pe primul loc.

anonim_4396
| Anonim explică:

A aparut FIFA20, fetițo. Stai cuminte.

anonim_4396
| Anonim explică:

Ce fel de incident ati avut in relatie?

| mastadont a răspuns:

Nu mai fii așa geloasă femeie, nu e proprietatea ta. Dacă îl vezi on pe Facebook nu e neapărat să-i scrii, să-l urmărești ce face și cui dă like-uri. Dacă vrea să te înșele o să o facă indiferent cât de geloasă ai fi tu. Probabil că de-aia s-a îndepărtat de tine pentru că nu mai suportă scenele de gelozie pe care i le faci.

| CiupercuțulCrăcănat a răspuns:

Tu esti genul ala care tine barbatul sub papuc, dupa regulile ei, dupa care chitaie ca ala se indeparteaza...

| Anonim explică (pentru CiupercuțulCrăcănat):

Daca el era la fel de la inceput, dar ea a mentionat faptul ca s-a schimbat, deci ceva s-a intamplat, e logic sa cauti motive, indiferent ca sunt retelele de socializare sau altceva.

| IrinaMihaela15 a răspuns:

Nu l mai controla atata femeie, wtf =]]] cat 13 ani ai? Maturizează te, nu e înșelat daca da like uri la alte fete, Doamne fereste. Nu e obligat să iasă cu tine tot timpul, sa va fu*eti tot timpul, nu e proprietatea ta. Dacă el vrea să-și dedice mai întâi timpul pentru el, apoi pentru tine, mi se pare foarte bine din punctul meu de vedere. Asa ar trebui sa faci si tu. Mai întâi ocupate de tine, de lucrurile cu adevarat importante pentru tine, apoi de el. Nu mi spune ca el e cel mai important lucru pentru tine, ca-ti dau cu ceva n cap =]]. După tot ce ai spus, pare ca esti obsedată de el, ca vrei ca el sa fie numai al tau, sa vorbeasca numai cu tine, sa iasa numai cu tine, sa se si cace cu tine. Nu e deloc sănătos sa fi asa. Cum am zis, mai întâi pune te pe tine pe primul loc, pune pe primul loc nevoie si probleme tale, si de abia dupa ce ai rezolvat totul la tine, ai grija si de el. Dacă el vrea sa dea like uri la alte fete, bine. Dacă el vrea sa iasa cu alte fete, bine. Dacă vrea sa te înșele, bine, ii spui "pa pa" si aia e, nu e proprietatea ta. Atata timp cat nu te înșeală, e liber să facă ce vrea, si daca te insala, va vedeti fiecare de viețile voastre. Doamne...de ce am senzatia ca prin "mic incident" te referi ca tu l ai înșelat, si te a prins? =]]]] pe bune, chiar nu m-ar mira sa fie adevarat. D asta esti asa geloasă, tu vrei sa fie numai al tau, dar pe tine te doare n *** de el =]]

| IrinaMihaela15 a răspuns:

Ori esti troll, ori esti scăpată de la nebuni

| CazanMihai a răspuns:

Iti sugerezi sa il lasi liber si sa vezi ce face si cum se comporta, dupa vezi tu ce faci...