| --»•Điиυtª∂[:x]• a întrebat:

Sa va spun si povestea mea sadbig grin ne-am cunoscut aproximativ acum 2 ani a fost dragoste la prima vederebatting eyelashesdupa nici o spatamana ne-am >combinat:am avut o relatie de 1 an si 7 lunii, totul a fost frumos pana intr-o zi cand mi-a zis ca vrea sa ne despartim pentru ca are pe altcinevasad. ne-am despartit acum 3 lunii dupa 2 lunii a inceput el sa ma caute, sa se intereseze daca am pe cineva sau nu.sunt foarte sigura ca vrea sa ne impacambig grin.credetii ca ar fi bine sa-i mai dau o sansa voi fetelor in locul meu ce ati face? thinking ajutati-ma va rog dau fundita :X pentru cel mai bun si mai sincer raspuns.kisskisskiss.

Răspuns Câştigător
| BaByTzZa a răspuns:

Daca tu crezi ca chiar merita si ca te iubeste si daca si si tu il iubesti eu zic ca merita sa ii mai dai 1 sansa poate s-a schimbat da mai intai ar fi bine sa vb sa ii spui ca nu vrei sa mai suferi ...si sa iti zica sincer daca s-a schimbat sa nu isi bata joc de tine ca sa ai de suferit dupa. spune-i tot ce ai tu pe suflet si vezi ce rasp iti da si dupa o sa te convingi sing daca chiar merita sansa sau nu :* pup dulce ai grija de tine si fa asa cum iti zice inima :*

14 răspunsuri:
| buldog a răspuns:

Da! Iubirea inseamna si iertare si a doua sansa. Dar sa fie ultima"a doua" pentru ca isi poate face o obisnuinta din asta si nu e deloc bine ca niceva sa se joace cu sentimentele tale!

Bafta!

| Andreea_7493 a răspuns:

Daca tii la el si acum mai da-i o sansa.nu se stie niciodata! Apropo de cand se scrie"luni" cu doi de "i"?confused

| steluta_7203 a răspuns:

Daca tii la el ar trebui sa-i dai o sansa. Insa daca a fost in dstare sa te paraseasca atunci cred ca o va face si acum daca ii vei cadea de o data in picioare. Daca inti vorbeste sau te suna fii serioasa cu el. si arata si putina mindrie. Daca iti propune sa va inpacati. Incepe vorba despre faptul ca atunci v-ati despartit si zii ca nu esti sigura ca ar trebui. dar dupa ce il cginui putin accepta si incearca sa nu repeti unele greseli care poate leai facut prima data.

BAFFFFTAAAA.

| Mjdolhfi a răspuns:

Un inger mi-a adus
In dar iubirea ta
Si-acum as da orice
Pe veci sa fiu a ta.
N-as cere mult prea mult
De teama sa nu te pierd,
Si oricat ai gresi
Tot as putea sa iert. [se cam potrivesc versurilehee hee]
daca il iubesti mai dai o sansa.

| zanesiprintese a răspuns:

Imi pare rau pentru cele intamplate...
sincer este greu de spus, vb aia, lupu-si schimba blana, dar naravul ba... nu se aplica peste tot, mai sunt si exceptii de la regula, dar un lucru este sigur, nu va mai fi ca la inceput!

| georgy7165 a răspuns:

Daca ti la el si mai vrei sa fi cu el ar trebui sa-i mai dai o sansa.Stii cum se zice :oricine merita a doua sansa.

| doina_2123 a răspuns:

Daca il mai iubesti ar trebui sa-i mai dai o sansa dar sa-l controlezi intr-un fel anume ca el sa nu-si dea seama de acest lucru.Sa stii ca eu ma intilnesc cu prietenul meu de 3 ani si i-am oferit mai multe sanse dar uneori aveam senzatia ca nu-l mai iubesc dar ma inselam, pentru ca dupa asta imi parea rau.Eu cred ca merita o Sansa. Dar alegerea iti apartine.

| tia a răspuns:

La prima vedere s-ar zice ca inca mai tii la el, daca totusi te gandesti sa ii mai dai o sansa. Stii cum e, noi fetele mereu acordam o a doua sansa oricat de mult rau ne-ar fi facut.
Fa si tu ce simti, daca simti ca merita, atunci da. Daca nu... nu te sfatuiesc.
Bafta!

| medgirl a răspuns:

Daca mai simti ceva pentru el, poate ar trebui sa mai incercati.insa nu exclud varianta ca poate sa te mai dezamageasca odata...deaceea ar trebui sa fii precauta.si sa te gindesti bine, ca su nu suferi in viitor.
Succes!

| Анька a răspuns:

Multi zic ca nu ar trebui pentru ca a procedat urit si nu ti-a apreciat dragostea pe care iai oferit-o.EU consider ca fiecare gresheshte si daca el si-a dat seama ca a facut o greseala mare ca te-a pierdut poti sa-i mai dai o shansa. dar sa nu te paraseasca si a 2 oara )
Bafta sper ca totul sa fie bine incearca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti fraiera daca ii mai dai o sansa happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A facut-o o data, o mai poate face o datahappy.

| VoiceWithin a răspuns:

Pai da, mai acorda-i 1 sansa happy

| SexySpeed456 a răspuns:

Doar o sansa. Si daca-ti mai greseste stii ca nu este bun sa mai fie cu tine.