Sergiu problema ta e putin mai mare
Eu te-as sfatui sa cunosti si alte fete
Totusi e fata dirigintei tale
Nu ai cum sa uiti
Eu zic sa treci peste e mica cu mult
Sincer acum te uiti la pustioaice ![]()
Si eu st a 6 :*
)!
Uit-o vere asta e e prea mica!
Iar intrebarea ta care e totusi? Daca e bine sa ai o,, relatie'' cu ea?(ma si amuz cand ma gandesc la relatie la varsta voastra).
Fara suparare dar esti putin cam visator :
1.Crezi ca ea sar uita la tine in clasa a -a(atunci te preocupa mult ce impresie faci si notele)
2. E fata dirigintei care nu iti va permite sa fii cu ea(mai ales ca e fata ei nu nepoata)
Sunteti mici. Foarte mici. Puteti pastra o relatie de amicitie totusi. "Cei mai buni prieteni."
O intrebare mai putin normal:ba tu esti prost sau te faci? cum sa te pui cu o fata cu 3 ani mai mica decat tine (adica exista dar pe la 24-25 ani)
Şi care este întrebarea?
E foarte frumos că-ţi place de ea.Nici să nu te gândeşti la o relaţie cu ea, că e prea mică!
PS:Şi eu sunt clasa a 6-a!
Buna...
Te inteleg ca este mai mica ca tine dar ceea ce conteaza intr'o relatie este sentimentele ![]()
Daca tie iti place de ea si ea de tine nu conteaza varsta, clasa ci daca sentimentele sunt reciproc ![]()
O zi buna!
Hey :p... eu zic ca poti fii prieten cu ea in continuare, iar diriginta ta nu cred ca ar avea ceva impotriva cu asta
. si vei ajunge sa o cunosti poate mai bine... si. in plus. cred ca o fetita de a 3`a s-ar speria daca unu` mai mare ca ea cu 3 ani ar zice ca o place, ce crezi?