| Gladiatorul21 a întrebat:

Sunt terminat. Fata de care imi place se afla intr-o relatie si nu stiu ce sa fac! Sunt mort dupa ea! Ea mi-ar da semne ca ma place adica vorbeste cu mine frumos imi zambeste si din cand in cand ma atinge(cica din greseala daca ma intelegeti ce vreau sa spun) si parca o simt cand vorbim ca vrea ceva dar nici eu nu stiu ce sa mai cred! multumesc si dati-mi un sfat plzz!

4 răspunsuri:
| zSchizophrenic a răspuns:

Stai,stai,stai! Ai spus ca e intr-o relatie,deci nu cred ca te-ar placea,altfel nu era,corect? De ce sa nu vorbeasca cu tine? Inseamna ca e politicoasa. Uite care e sfatul meu:Nu te baga in relatia ei,poate ca ea chiar il iubeste pe baiatul ala,dupa aia gandeste-te cat de prost pici in fata ei. Daca numa la ea te gandesti,asteapta,poate se va desparti de actualul si atunci ai tu oportunitatea sa fi cu ea. Daca nu, viata merge inainte, sunt destule fete, mai ales ca tu esti baiat, gasesti usor una care sa-ti fie pe placul tau.Important e sa ai rabdare.Bafta!

| neutrino a răspuns:

Gladiatorule, aceasta fata asteapta ca tu sa fii barbatel si sa o inviti la clasicul suc!

| teateutza a răspuns:

Spune-i ce simti cand sunteti singuri sau daca sunteti singuri si,, din greseala,, iti atinge mana i-o pastrezi in a ta fara sa iti ceri scuze. Daca te place o va lasa daca nu va incerca sa isi traga mana.

| Raduscu a răspuns:

Hm, interesant. Iti dau sfatul cel mai potrivit. Cind vorbesti cu ea sau cand te atinge "întâmplător", comporta-te ca si cum ar fi alta fata care nu iti place. Gindeste-te la o colega urita. Stii de ce ea face asta? Majoritatea fetelor sunt așa. Le place cand sunt plăcute de mai multi băieți. Ea simte asta la tine, adică ca tu o placi si nu o atragi. Așa ii e caracterul. Vrei sa stii ceva? Prietenul cu care este acum tot nu a plăcut-o la început. Adică ea a vrut intii sa fie cu el, iar el nu vroia si asta a facut-o sa continue sa il aștepte. Așa ii este caracterul. Nu ii raspunde cu nici un fel de dragalasii. Nu sta cu ea pana se duce. Nu aștepta ca ea sa sfirseasca discuția. Întrerupere-o cind vorbește si cereti scuze si zi-i ca trebuie sa pleci sau sa suni pe cineva. Ca si cum ar fi alta fata, care nu iti place. O va aprinde si daca e sa fie ceva va fi. Daca nu asculti o sa ruinezi totul! Cu unele fete trebuie sa iei măsuri daca vrei sa o cuceresti cu altele din contra. Pe linga toate cele spuse. I gluma, dar fii atent ce zic, -in gluma- fa-i apropouri dar nu ca sa se umfle in pene, ci ca sa simtă un pic prost, adică puțin umilită, adică nu e chiar ea cine știe ce. Gindeste-te singur. Nu vreau sa iti dau exemple. Ti-am spus cel mai potrivit sfat. Fii sigur de asta!