| Alexu96 a întrebat:

Sallut TPU! Am 16 ani si prietena mea 14 ani si ea vrea sa facem dragoste nu ca nu as vrea doamne fereste dar nu stiu sincer ce sa fac...va rog un sfat ar fi bine venit!

Răspuns Câştigător
| Violente a răspuns:

Sunteți minori amandoi, vecinul de mai sus spune ca te duce la poliție, nici gand, dacă erai major intervenea acuzația de sex cu o minoră.

Tu ești băiat, nu prea te pasionează de riscuri dar ea are DOAR 14 ani, dacă ea își dorește asta este foarte inconstientă, se expune la foarte multe riscuri de acum înainte dacă își începe viața sexuală acum, să aștepte MĂCAR pană la 16 ani, dacă ea nu este conștientă atunci mă bazez pe tine, o expui la multe riscuri pe termen lung avand in vedere dezvoltarea ei.

19 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Sa mai astepti putin, cativa ani

| princess87 a răspuns:

La 14 ani vrea sa faca dragoste? O sa regrete mai incolo

| Oana92 a răspuns:

Sunteti prea mici...

| Dariusuu a răspuns:

Dă-i pace și explică-i riscurile la care se expune.

| AliGab a răspuns:

Pondereaz-o daca nu vrei sa fiti parinti de mici. Plus ca sunteti niste copii si nu sunteti dezvoltati suficient nici trupeste, nici sufleteste. Fugiti de curvie cat va tin picioarele. Incercati sa nu va mai "infierbantati" unul pe celalalt si fiti cuminti macar pana ve-ti ajunge la maturitate. Cand veti putea lua decizii singuri, atunci ganditi-va si la acest aspect al vietii. Sfatul meu personal este sa va pastrati fecioria pana la casatorie. Spor in cele bune

| andrei1237 a răspuns:

Lasa treaba asta ca e inca devreme.

| Cristiann25 a răspuns:

Decat sa te duca pe la politie parintii ei mai bine iti vezi de treaba ta pana gasesti o fata mai mare.Foloseste-o pe Manuela pana atunci! laughing Salut.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Nu e bine.ea e prea mica. Ar putea chiar sa ii dauneze organismului.happy Documenteaza-te si explica-i, pentru binele ei, daca o iubesti. Aveti timp si de..sex

Răspuns utilizator avertizat
| TheDifference a răspuns:

Spune-i ca e prea devreme pentru ea la 14 ani si daca te lasa inseamna ca vrea numai sex, ceea ce la 14 e mult prea de tot.

| WERKE a răspuns (pentru TheDifference):

Toti sunteti niste labagi

| 26Geo a răspuns:

Da am si eu o intreabare,fata aia mai e virgina? Daca e,inseamna ca nu stie ce face,faptul ca ai intrebat ce sa faci e un lucru bun,sfatul meu,vorbeste cu ea, vezi de ce vrea sa faceti sex, poate e nebuna dupa sex sau poate ea vrea sa iti ofere ceva pentru ca nu vrea sa te piarda. Daca vrea sex de placere, da-i papucii. Daca nu vrea sa te piarda, explica-i ca nu te va pierde daca mai asteptati pana face ea macar 16-17 ani.Stiu ca la varsta aia fetele sunt dezvoltate complet si nu e nici un risc pentru ea. Daca o iubesti, mai asteapta, daca te iubeste, mai asteapta.Bafta

| Alexu96 explică (pentru 26Geo):

Ea mai este virgina dar fata s-a indragostit foarte mult de mine e moarta fara mine si nu stiu ce a apucato dintr-o data mi-a pus mana pe p...

| 26Geo a răspuns (pentru Alexu96):

Mda,problema e ca a vorbit cu "prietenele" ei si au ajuns la concluzia(tampita!) de a face sex cu tine doar ca sa nu te piarda. Faptul ca iti daruieste virginitatea ei, inseamna ca te iubeste si ii e frica ca daca nu face sex cu tine, o vei lasa pentru alta care o va face. Daca o iubesti, baga-i mintile in cap, spune-i ca mai asteptati pana face ea 16 ani(atunci e ea matura sexual) si ca o sa o faceti atunci.Pana atunci poate se vor schimba multe,nu-ti bate joc de ea,invat-o.E mica si nu stie ce face, sexul pentru ea e o joaca, la varsta asta nu prea e, pot aparea complicatii pentru ea. Iubeste-o, nu-ti bate joc de ea.Bafta

| DaRaspund a răspuns:

Las-o sa mai creasca un pic. Ea nu-si da seama ce vrea. Orice hotarasti ar fi bine sa va documentati bine in ceea ce priveste contraceptia, cel mai indicat fiind prezervativul. Aici si alte metode: http://www.mamicisicopilasi.ro/search/label/contraceptie

| anonima1995 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa o convingi pe prietena ta ca este mai bine pentru amandoi sa mai asteptati. Este prea repede pentru acest pas. La aceasta varsta, din punct de vedere fizic, dar si psihic inca nu sunteti niciunul pregatiti. Nu sunteti cu nimic mai prejos decat altii daca nu va grabiti sa ajungeti in pat. A face dragoste implica multa responsabilitate, care ar fi cam pacat sa va framante de la varsta asta. Distrati-va, bucurati-va de anii astia si nu va grabiti sa faceti ceva ce poate peste cativa ani veti regreta.

| AngelWhite99 a răspuns:

Sa nu faci asa ceva! In primul rand gandeste-te ca ea este mai mica ca tine si probabil nu stie ce iti cere, si inca nu realizeaza, ca nu e bine.Asa ca i-a tu in locul ei o decizie, care cu siguranta e mai buna.

| Andrei2014 a răspuns:

Sincer. imi cer scuze daca multi or sa ma injure pentru ce zic. daca zici ca va iubiti asa mult. convinge-o ca e mai bine sa mai asteptati pana pe la vreo 16 ani nu ii spune motivul. motivul til spune eu. poate cu fata aia nu ai sa ai o relatie de durata(poate, nu sunt negativist) si e posibil ca fata dupa ce va despartiti sa se razbune pe tine avand in vedere ca nici macar tu nu ai 18 ani si nici ea nu are macar 16 (varsta legala) eu iti zic sa nu iti pui singur funia in jurul gatului. ca viaita e o. catea care ar trebui batuta in fiecare zi si se pot intoarce toate in defavoarea ta cu alte cuvinte..sincer nu cred ca nu mai poti astepta pana face si ea macar 15 ani jumate. daca zici ca o iubesti ..parerea mea. nu te risca nu sti in ce directie o sa o apuci... daca vezi ca nu mai poate si urma hormoni in ea. poti incerca cu un deget.(mare atentie) poate cu gura. dar nu il folosi pe jhonny laughing daca stii la ce ma refer laughing e timp si pentru astea si sincer la 14 ani mie pare prea mica. si nu sunt eu ala de moda veche si demodat sau comunist. dar e mai sigur asawinking pe scurt..Fi baiat destept. folosesteti capul de pe umeri. si in functie de cel de pe umeri folosestel si pe cel de joswinking salut

| Cristiann25 a răspuns (pentru Andrei2014):

Asta spuneam si eu.Pot afla chiar parintii ei si sa il reclame la politie. Apoi il vedem pe aici ca se plange ca ce se face el.Mai bine cauta pe alta mai mare.