|

Salut, acum 4 zile am avut contact sexual cu prietena mea, am facut-o neprotejat si am senzatia ca s-a intamplat ceea ce nimeni la varsta mea nu vrea, trebuia sa ii vina menstruatia dar i-a intarziat 2-3 zile, ea spune ca de obicei asa ii intarzie, ce sa cred? Nu a luat nici pastila de a 2 a zi, dar semnele ca va intra la menstruatia sunt, o dor sanii, o doare burta. Va rog raspundeti-mi si dati-mi un sfat ce sa fac, multumesc, URGENT.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ovulatia si perioada fertila sunt in mijlocul perioadei dintre 2 cicluri menstruale.
Cel mai probabil, in cazul fetei, fiind in prag de o noua menstra, ea nu mai era in perioada fertila, deci, nu are sanse de sarcina.
In orice caz, cred ca este multa prostie sa nu va luati masuri de protectie si sa va jucati de-a sexul, maia les cand nu vreti copii.
Un amarat de prezervativ costa doar 2 lei, chiar nu ti-ai permis asa ceva?
Crezi ca merita suferinta unui avort si vreo 300-400 de lei, joaca asta prosteasca?

Ma mai socheaza cata indolenta poate sa existe la fata asta, sa nu stie la ce perioada i se succede menstra, sa spuna ca-i intarzie in fiecare luna... tine un jurnal strict cu datele?
Daca da, sa puna aici datele cand i-a venit menstruatia in ultimile 3 luni si ii vois pune clar, cand se produce ovulatia, cand este perioada fertila si tot.
In orice caz, daca sunteti incapabili sa numarati zilele si sa tineti cont de perioadele ei, folositi prezrevaivul ala, de la cap la coada, la absolut toate partidele de sex, ca sa nu riscati o sarcina.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AnaMaria50):

Nu stiu unde ai gasit tu prezervativ la 2 lei dar sunt socant de interesat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BlackFire2E455845):

A fost mateforic vorbind, ca nu-i atat de scump sa nu-ti permiti unul. Iar daca nu-ti permiti, mai bine faci o ****, ca-i mai sanatoasa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AnaMaria50):

Pai tocmai de-asta ziceam eu, sa-mi fac o **** dar in prezervativ sa nu mai murdaresc diverse.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e gravidă 100%. Ați făcut sex când nu era gravidă. O să îi vină menstruația.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează