|

Salut! Am 14 ani si sunt cam timid de felul meu. Stau intr-o banca cu o fata de care imi place, dar nu stiu daca si ea ma place. Incerc sa vorbesc cu ea des pe facebook, dar am observat ca de fiecare data cand ii zic ceva (aproape de fiecare data) imi raspunde cu laughing). Acum 3 zile mi-am pus o poza de profil mai "ciudata". si ea mi-a zis sa o sterg, ca de la prieten la prieten (descriindu-ma aratand ca un cocalar) si mi-a zis sa nu ma supar ca asta-i adevarul. la scoala cand ea ajunge (eu ajung inaintea ei) imi zambeste. de obicei zambeste. Cred ca fac niste glume mai "nasoale", dar ea totusi rade la ele. Un prieten mi-a zis ca vorbea cu alta fata in soapta despre mine. As vrea sa stiu ce as putea face ca sa fiu cu ea, avand in vedere ca sunt timid.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Hahaha! Iarasi,timiditatea asta ce face din om! Pai dragul meu, incearca sa vorbesti cu ea pe facebook si sa o intrebi daca te place. Daca va zice da, intreab-o daca vrea sa fie prietena ta, daca te ia pe ocolite sau zice nu, atunci nu te intrista, poate ca te place dar nu e pregatita pentru o relatie. Si app chestia cu laughing dupa tot ce spui tu arata ca oarecum se prinde ce vrei sa spui si ar spune ceva dar mai bine se abtine! Daca vrei sa ii zici in fata cine a scris mai inainte a avut dreptate, scrie-i pe o foaie ceva si arata-i si poate vei obtine ceva si vei vedea si reactia ei fata in fata! Bafta multa! Pentru mai multe detalii sau mai multe sfaturi trimite-mi mesaj in privat si vom vorbi acolo. Pwp :*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa ii faci cat mai des complimente, sa ii spui ca e frumoasa, si sa atingi subiecte care va privesc pe voi doi atunci cand vorbesti cu ea pe facebook.

Sau ai putea pur si simplu sa ii spui fata in fata ca o iubesti, sau in timpul unei ore ii poti scrie pe caietwinking
(daca o sa rada, sau o sa se inroseasca la fata, ai foarte mari sanse)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează