| kaitoo a întrebat:

Salut! Am 21 ani si acum 4 ani, m-am lovit la testicule; mai exact cel stâng. S-a intamplat când o tipă s-a pus peste ele si am simtit o presiune mare; 2 zile n-am putut sa merg. La spital mi-au dat niste pastile, antiinflamatoare pe motiv ca e doar o inflamație. Chestia e că din cand in când in când simt o durere constanta acolo, care pleaca pe picior in jos. Si parcă sunt niște vene incurcate ca un ghemotoc si foarte groase; la cel drept nu-i asa. Durerea e suportabila dar chestia e că nici erectia nu mai e ca inainte. Și nu ma doare mereu, doar când ma excit sau ma lovesc acolo si in ultimul timp a aparut din senin. Cred ca ultima data m-a tinut 2 saptamani si durere la testicul, dar si la picior. Ce ar putea fi? Din câte am inteles este varicocel. Chestia asta poate afecta erectia?
Oricum, cand intru in concediu o sa ma duc la un control. Cum se procedeaza? Trebuie sa iau trimitere de la medicul de familie? Sau măcar o recomandare la o clinica prin Craiova?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Singura persoana care te poate ajuta cu adevarat este medicul urolog. Nimeni altul. Medicul de familie iti poate da o scrisoare medicala adresata catre sectia de urologie a spitalului judetean Craiova spre a fi programat la o data ulterioara si a beneficia de consultatia gratuita. Consultatia efectuata in cabinete private/ particulare fiindca sunt cu plata, nu necesita trimitere medicala. Sanatate!

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

I ei trimitere de la medicul de familie si mergi cu trimiterea la urologie acolo medicul va examina testiculele, iar fata aceea care ti a facut asta trebuie sa plăteasca spitalizare daca va fi cazul sau tratamentul, ca ea a produs toata situatia.

| Donsavas a răspuns:

Scrie mi in privat pentru recomandare. Sunt Din Craiova

| Donsavas a răspuns:

Da,iti trebuie si trimitere la endocrine de la med de fam

| AngelErmin a răspuns:

Ba frate cum dracu unii aveti asa noroc sa *** si aratati ca dracu, si eu care arat bine n-am nici umbra de femei.
Asa Romanie de **** sa imi bag ****.
Dumnezeu a creat femeie pentru toti, vad ca a creat de aia 51% au ramas singuri.

| Anonim a răspuns (pentru AngelErmin):

Poate a fost la prostituate, ca nu a zis daca prietena s-a asezat pe c..iele lui

| kaitoo explică (pentru AngelErmin):

De unde ști că arăt ca dracu? Din partea mea poți să le iei pe toate!?
Vezi să nu te supra evaluezi tu, că până la urmă frumusețea stă în ochii privitorului. De aici trage niște concluzii.

| Devil21 a răspuns:

Da,iti iei trimitere de la medicul de familie si te duci la urologie.
Multa sănătate!

| Musca88 a răspuns:

Ai varicocel, sunt niste vene ingrosate, eu unu am avut la stang si acum am si la drept. S-a rezolvat cu operatie, si inca le am cam sensibile la durere, o minge la oua, lovituri etc... Am auzit ca afecteaza fertilitatea dar daca nu ai fertilitate scazuta mi se pare ca nu te afecteaza prea tare.