| Alex432222 a întrebat:

Salut am 22 ani și am fost diagnosticat cu prostatita cronica, am luat tratament cu tavanic (14 zile) și sunvert(mai am 2 luni), au dispărut simptomele, întrebarea o sa mi treacă definitiv s au o s o lungesc cu pastile? Precizez ca simptomele s au ameliorat foarte mult.
Și la ce sa ma aștept pe viitor?
Un tratament naturist (beau ceaiuri de coacăze, merișor afine,)

5 răspunsuri:
| gigifrone112 a răspuns:

Frate, eu am momente cand urinez de 40 de ori intr-o ora, si culmea e ca nu ma pot opri, chiar si dupa 10 secunde imi vine iar. Dar sunt rare, sa zic de 5 ori pe luna patesc asta, crezi ca am si eu aceeasi boala ca tine?

| Alex432222 explică (pentru gigifrone112):

Eu nu urinez asa, eu urinez normal 2 3 ori pe zi dar înainte sa iau tratamentul ma ustura când urinam.

| Alex432222 explică:

Problema a persistat de 1 an dar am fost la un medic urolog care nu știa nimic presupun am făcut și CT totul bine fără leziuni net evidente. Doar o mica foarte mica deplasare la coloana, și ma lua cu placebo etc. Mi-a dat fizio terapie și nimic.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Alex432222):

Este singurul medic urolog la care poti apela? Nu exista si un alt medic in localitatea in care domiciliezi, sau in apropiere pentru a fi consultat si astfel sa poti compara tratamentul prescris de cei doi? Sanatate!

| Alex432222 explică (pentru corbulalbrosu):

Pai am fost la asta care mi-a dat acum tavanic și sunvert și ma simt mai bine adică au dispărut simptomele îngrozitoare pot sa zic ca ușor ușor se vindeca, acum nu am timp sa ma mai duc la alt medic, aștept sa iau tratamentul asta și după sa fac un set de investigații complet,
Vreau sa zic dacă se tratează aceasta afecțiune s au o sa am probleme