| Numenoname a întrebat:

Salut, am cunoscut o fată acum doi ani și mi-a făcut de atunci de câteva ori oral neprotejat, totul a fost ok, acum două luni a fost ultima oară și avea o pata roșie pe frunte, către scalp, de atunci sunt pe gânduri dacă avea HIV, menționez ca nu ma simt rau sau ceva, dar sunt speriat, s-ar putea lua prin oral daca ar fi? Menționez ca mi am făcut analize de sange acum o lună și arata și hiv acolo și scria negativ, dar tot sunt speriat

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Probabil ai lovit-o in frunte si nu-ti mai amintesti.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ba esti nebun? Hiv nu iei decat la contact sexual nu ca avea aia o pata in frunte si ti a facuti oral, tare zapacit trebuie sa fi sa crezi asa ceva, poate pata aia de pe fruntea ei este ceva genetic din nastere aia nu se ia stai calm ca nu ai nimic decat muuuuullllta prostie.

| Violleta2022 a răspuns:

Vezi ca sunt multe analize de boli cu transmitere sexuala, inclusiv hepatite B si C, HPV, clamidia samd.
Mergi si le fa pe toate, ca una care fae sex neprotejat, cu siguranta are si boli sexuale.
Iar pe viitor nu mai risca fara prezervativ, ca-ti nenorocesti sanatatea si mori cu zile.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Normal ca te poti infecta!
Tu n-ai citit vreodata despre BTS (Boli cu Transmitere Sexuala)?
De unele nu mai scapi vreodata (HIV, HPV), de la altele faci cancer (de gat etc).

Protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Va protejati amandoi de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-la-baieti