| aADI a întrebat:

Salut, am făcut sex acum aprox 20 zile cu o domnișoara și trebuia sa-i vina ciclu de câteva zile, însă am făcut-o protejat și totuși s-a văzut asemanator ejaculării când am scos dar nu a fost spart. Ea a zis ca a fost de la orgasm, a făcut după 5zile un test de sarcina negativ și acum 2 zile a mai făcut un test sarcina tot negativ, ideea e ca pot sa merg mai departe sau sa ma îngrijorez încă?

6 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

In primul rand, trebuie sa-ti clarific ca fata cu care ai facut sex nu mai este domnisoara, ci femeie, fiindca deja practica sexul si nu mai este virgina.
Daca ati facut sex protejat, nu-i motiv de ingrijorare sau sarcina.
In orice caz, cele 2 teste de sracina facute pana acum au fost facute amanouda inutil si eronat si este nromals a arate negativ, fiind facute fara sens, mult prea devreme ca corpul s apoate arata realitatea
Un test corect de sarcina, se poate face DUPA 21 de zile, de la ultima partida sexuala, ca sa arate corect, daca corpul este sau n insarcinat.

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca in timpul in care este intretinut actul sexual femeia simte multa placere, satisfactie si mai ales atunci cand femeia ajunge sa aiba orgasm, in interiorul vaginului sunt produse secretii cu aspect, textura, consistenta si culoare asemanatoare cu sperma. Existenta aceastei secretii se poate constata in cazul in care cantitatea de secretie este mare si efectiv se scurge din vagin, iar atunci cand secretia este produs intr-o cantitate mai redusa, existenta secretei este observat numai/doar pe suprafata prezervativului in momentul in care penisul este scos din vagin. Fiindca actul sexual a fost protejat prin prezervativ, care a ramas intreg si intact si bine fixat pe penis pana la terminarea sexului, se poate afirma fara nicio retinere ca in conditiile prezentate si precizate a fost cu totul IMPOSIBIL sa se poata forma si instala sarcina in uter. Ceea ce este confirmat prin rezultatul testului de sarcina efectuat in urma cu 2 zile. Multa sanatate!

| aADI explică (pentru corbulalbrosu):

Ai dreptate și eu așa m-am gândit, însă totuși ea tinde sa zică asta ca nu ii vine ciclu trebuia sa i vina de luni ( 1 Iunie) și încă azi nu i-a venit și are ciclu regulat. de asta îmi este frică sad.

| ShelbyGT a răspuns:

Nu ai de ce sa te îngrijorezi. Ce ai văzut tu e de la ea și te-a indus în eroare.

| Goete a răspuns:

Unde vrei sa mergi mai departe, la alta si sa te ingrijorezi din nou happy?
Daca 2 teste dau negativ si tu aveai prezervativul ce mai vrei

| BuBBlesykeSs a răspuns:

Sa si mai faca 1 peste câteva zile ....sau poate e vreo dereglare hormonala