| Alaanonim2k20 a întrebat:

Salut, am facut sex insa prezervativul s-a rupt la cap si dupa 4 maxim 5 ore a luat pastila de a 2 a zi escapelle 1, 5 MG, nu o sa ramana gravida, nu? A avut perioada deja

7 răspunsuri:
| Mihutzu a răspuns:

Da, ar trebui sa fie in regula

| Annastassia a răspuns:

Pastila escapelle are o marja de eroare de 4-5%.
Numai Dumnezeu poate spune cu certitudine daca a ramas sau nu gravida, fiindca sunt cazuri de gravidie, chiar daca a luat aceasta pastila.

In ce priveste prezervativul rupt, este doar 1 singura cauza: a fost mult prea mare pentru cucul tau, s-a rasucit pe penis in timpul sexului, s-a intins la maxim si a pocnit.
Te sfatuiesc sa cumperi prezervative mai mici ca numar, in functie de grosimea penisului, nu in functie de lungime lui, fiindca toate au lungimea standard de 20-22cm.
Prezervativul pus corect, trebuie sa stea foarte strans pe penis si sa intre greu, ca sa nu-i lase loc sa se rasuceasca, fiindca se rupe la sex.

| corbulalbrosu a răspuns:

Depinde de la caz la caz.
-- Daca pastila de a 2-a zi a fost administrata inainte de a se fi produs OVULATIA in acel caz eficienta contraceptiva este foarte mare de circa 93-95%
-- Insa daca pastila de a 2-a zi este folosita in ziua in care are loc OVULATI ori in ziua imediat urmatoare ovulatiei, poate exista si o anumita posibilitate uneori chiar mare, ca sarcina sa se fi produs deja si hormonii din pastila sa NU mai fie deloc eficienti.
In concluzie totul depinde de momentul precis in care se afla ciclul mentrual atunci cand a fost intretinut actul sexual si a fost folosita pastila contraceptiva. Daca NU oferiti informatii sigure certe si foarte precise, formularea unui raspuns care sa fie si obiectiv si mai ales corect nu se poate face. Sanatate!

| Alaanonim2k20 explică (pentru corbulalbrosu):

Am folosit pastila la 5 ore distanta dupa ce s-a produs accidentul perioadaa avut o in 16

| Emilian65 a răspuns:

Da, nu va ramane gravida.

| Stropdeploaie a răspuns:

Si daca ramane ce ati face?)))

| Nimeni10 a răspuns:

Ba cum naiba se rupe prezervativul la voi, in prezervatic incape 50 de litri de apa, eu nu va inteleg ori e la misto intrebarea.