|

Salut am niste intrebari,

1. Lipsa de somn pe o perioada lunga ( 4-5 ore de somn noaptea) poate afecta excitatea si sexul? D da cum, si din ce cauza?
2. Ce inseamna daca o persoana a facut sex cu un transexual si se simte excitat cand vede videoclipuri cu transexuali, din ce cauza poate aparea chestia asta tinand cont ca acea persoana nu ar putea avea o relatie cu asa ceva ci numai cu o fata si nu ar putea avea semtimente sau emotii pentru un transexual ci numai pentru o fata?
3. O persoana la varsta de 20 de ani nu o sa se mai excite la fel ca si la 18, 19 ani?
4. Este normal pentru un baiat ca atunci cand vrea sa faca sex, sa se excite doar dupa ce pupa fata si un pic de preludiu?
5. Vizionarea de materiale pornografice in exces poate afecta poate face ca o persoana sa se simta excitat de videoclipuri cu transexuali?

2 răspunsuri:
| a răspuns:

1. Nu cred. Doar ca nu o sa mai ai chef.
2. Ca ii place aceasta experienta cu transexuala și nu ceva sentimental. Rămâne o fantezie sa zic asa laughing
3. Tot la fel.
4. E normal. Și dacă o privești. Te excita.
5. Ca orice porn. Dacă arata foarte frumoasa transexuala. Cum sa nu te exciti.

| a răspuns:

1. Nu cred ca exista asa ceva, insa daca esti obosit si nu ai dormit, e logic sa nu ai chef prea mare.
2. Nu e nimic daca te excita un transexual, pana la urma daca nu se observa si daca a facut o schimbare de sex este complet acelasi lucru ca si cum ai privi pe cineva care nu a facut o schimbare de sex. Poti sa ai sentimente pentru un transexual, cine zice ca nu ai putea? Te poti indragosti de cineva si sa nu stii ca este in prima faza. Daca o persoana a facut sex cu un transexual sau se excita e complet normal si pur si simplu acea persoana il atrage.
3. La 20 si ceva de ani te exciti ca si in adolescenta. Nu are absolut nicio treaba.
4. Da, pai preludiul este pentru a excita persoana, si tu sa devi excitat in urma diverselor actiuni.
5. Poate ca da. Dar nu e cine stie ce. Nu inteleg ce ai cu transexualii. Daca au facut o schimbare de sex si ti se par atragatori nu inseamna ca ai tu vreo problema.