| EneSorin a întrebat:

Salut, am o întrebare serioasă, dacă o fată este lesbi si are un prieten,sa zicem ca acesta cere o favoare fetei si anume sa il lase sa facă sex cu ea,credeți ca o sa fie de acord cu asta? Pentru ca eu ma gândesc ca ea fiind lesbi nu ii place penisul, dar ii face o favoare prietenului, cred ca ați înțeles ce am zis.Dau fundă.

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca fata are orientare sexuala 100% lesbiana nu va accepta, dar daca orientarea ei sexuala oscileaza intre a fi lesbiana si bisexuala s-ar putea ca cererea dea intretine sex cu ea, sa fie... acceptata, onorata.

| DemonLord a răspuns:

Poate daca prietenul ii da banihee hee deși nu.

| RacPac a răspuns:

Încearcă

| Iunicu a răspuns:

Nu ști până nu întrebi.
Îi poți spune deschis fantezia ta dar fi pregătit să primești un refuz.

| timidu89 a răspuns:

Daca e lesbi 100% nici daca ii dai bani nu o face cu tine. Nici o sansa! Nu are rost sa o intrebiwinking

| PaulCos a răspuns:

Ma face sa zambesc acest curent! Femeia trebuie rugata, platita sau induplecata sa faca un favor barbatului cand vine vorba de sex?! Ai fi uimit sa afli ca si femeile isi doresc sa faca sex?! Poate nu vorbesc atat de galagios despre asta, dar crede-ma isi doresc cel putin la fel de mult. Doar ca vedem intrarea in starea respectiva diferit. Femeia are nevoie de siguranta si asta include atentie, politete, atmosfera, respect in timp ce barbatul are aceasta lista putin mai mica si de obicei limitata la aspectul fizic al femei. Deci, daca ar exista o lista cu "afrodisiace" pentru femei, atunci in capul listei ar fi o floare si ultima in lista ar fi replica : " Ai vrea, te rog, sa imi faci un favor?"

| nuivoiesăspun a răspuns:

Bună! Wtf? Cum adică îi face o favoare? Păi e ca și cum tu, băiat căruia îi plac fetele, ai sta linistit așa si vine prietenul tau la tine și-ți cere o favoare dacă esti de acord să facă sex cu tine, da ție îți place vaginul, dar e doar o favoare așa. E fix aceeași chestie. Ce naiba? A face sex cu cineva, nu e o favoare, faci dacă îți place persoana respectiva, dacă te atrage. Ce favoare e aia să faci sex cu cineva și să nu-ți placă?