|

Salut!

Am o problema, destul de nasoala cred. Acum un an m-am indragostit foarte tare de o fata, la prima vedere. Niciodata nu mi s-a intamplat asa de tare. Nu mai dormeam noaptea. laughing Dupa ce mi-am facut curaj sa ma bag cu ea in seama, tipa asta m-a refuzat intr-un mod foarte urat. Nici macar nu raspundea la mesaje, adica nici seen nu dadea. Era asa de superficiala. Chestia e ca m-a durut mult. Chiar daca nu ma placea, ma asteptam sa imi scrie frumos acolo, "nu te plac, imi pare rau...am prieten, etc.". Eu nefacand o prioritate din femei pana la momentul respectiv, impactul emotional a fost mare. Mereu m-am focusat pe scoala, alte activitati care imi plac. Nu eram genul sa alerg dupa femei ca asa e la moda, sa ai prietena sau alte chestii. Eu eram pe traseul meu sa zic asa, fetele erau ceva secundar. Doar daca aparea vreuna care sa imi placa tare actionam si asta era foarte foarte rar, gen 1 fata la 2-3 ani. laughingAcum problema mea este ca daca vad o fata, care ma atrage, imi vine sa fug ca dracu de frica acelor sentimente pe care le-am simtit cu tipa asta de am scris mai sus. Nici melodii de dragoste nu suport sau nici la tv daca vad ca se saruta doi, ori e o scena siropoasa ma dezgusta, imi provoaca furie, greata. Nu intelegeti ca mi-ar fi frica sa abordez o fata, nu. Pur si simplu mi-e frica de sentimentele acelea de indragosteala. Acum ma fac furios, anxios, nelinistit. De 1 an e tot asa si tot nu ma linistesc, sa fiu ca inainte de fata asta.Ce credeti ca ar putea fi? Sau cum sa imi rezolv chestia asta?

Mersi mult. happy

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Bună. Se întâmplă acest lucru multora persoane.
Faptul că te-ai deschis față de persoana greșită și fiind îndrăgostit până peste cap te-a făcut să acționezi fără să te gândești ce ar fi dacă ea o sa te refuze.
Este normal sa fii așa după ce ești dezamăgit față de persoană pe care o placi.
Este extrem de normal sa nu mai pui ' botul' la orice fel de persoană pentru că ai inceput sa îți controlezi sentimentele față de persoanele respective.
Consider că nu este nimic grav. E perfect normal ca după ceea ce ai povestit sa pățești acest blocaj sentimental.
Însă data viitoare te sfătuiesc să fii mai atent. Iar dacă consideri că și ea face să te merite, atunci poți să acționezi mai departe.
In rest nu te obișnui cu aceste stări pe viitor îți va fi enorm de greu sa mai iubesti daca vei continua așa.
Acceptă ceea ce a fost. Și până ajunge persoana pe care o vei avea langa tine, ai grija de tine. Nu te necăji cu situații de genul unde știi că multe nu pun suflet

1 răspuns:
| a răspuns:

Vezi cum faci si las-o, poti sa iti cauti pe altcineva sau sa iti vezi de scoala

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează