| Ionut102102 a întrebat:

Salut!
Am o problema si as vrea cateva sfaturi.
Vorbesc cu o fata de un an și ceva, iar de la un timp a început să-mi placă de ea.I-am spus asta, dar refuza sa fim impreuna.
Mi-a spus că ma refuza din cauza ca ii este frica de pierderea prieteniei noastre in caz de ne certam.
Ce sa fac sa ma accepte? Help Pls

Răspuns Câştigător
| qwertpro a răspuns:

Salut,in primul rand nu incerca sa grabesti lucrurile si analizeaza corect situatia.Fii sigur intai de sentimentele pe care le ai fata de ea, fie sunt de iubire, fie sunt momentan doar de simpatie.Pentru a trece la un nou nivel al relatiei voastre e nevoie de timp si de sustinere reciproca. Faptul ca te-a refuzat pentru un asemenea motiv fie arata ca simte ceva pentru tine insa îi este frica sa recunoasca, fie nu simte nimic dar nu vrea sa iti spuna pentru a nu te dezamagi si a nu strica prietenia. Oamenii se pot certa si fara a fi impreuna, totul depinde de ei. Certurile sunt de fapt ceva normal, si nu trebuie sa ne fie frica de ele, pentru ca se cearta doar oamenii care tin unul la altul, si astfel se apropie si se cunosc mai bine.Nu conteaza de cate ori ne certam cu cineva, conteaza sa trecem peste orice neintelegere pentru a intari relatia pentru ca anume ele o fac mai puternica si mai stabila, de altfel cum am cunoaste adevaratele ganduri ale unei persoane fara aceste mici neintelegeri? Cel mai probabil, are nevoie de timp pentru a intelege daca e gata sa treaca la un nou nivel in relatia voastra.Nu grabi lucrurile,las-o sa decida, sa mediteze. Daca simte ceva pentru tine, atunci iti vei da seama neaparat de asta, insa sa nu ai asteptari de la ea, pentru ca asteptarile noastre nu coincid cu ceea ce primim, iar dorintele noastre uneori raman doar sperante.Totul se va aranja de la sine fara a depune prea mult efort, uneori de fapt supraefortul poate face mai mult rau de cat bine.

| Ionut102102 explică (pentru qwertpro):

Nu prea cred man, eu nu inteleg de ce ii este frica, prietenia asta oricum dispare, pentru ca nici eu nu mai pot vorbi cu ea, Mai rau ma oftic ca nu sunt cu ea, deci prietenia asta oricum o pierde?‍♂️?‍♂️?‍♂️

| qwertpro a răspuns (pentru Ionut102102):

Totul depinde de voi, insa am nevoie de mult mai multe detalii pentru a putea spune exact care e problema.Detaliile oferite de tine reprezinta doar partial situatia. Poate momentant nu vrea o relatie mai serioasa, si atat.Nu toate prieteniile se pierd, unele rezista toata viata, dar depinde mult si de persoane.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

rolling on the floor nicio șansă, nu te place și punct, ăla e pretext. Serios, într-un an n-ai fost în stare să o faci să te placă, de ce crezi că ar merge acu? aia e frate, nu te place treci peste

| RAY a răspuns:

Te vede ca un frate atat, iar tu vrei sa te vada ca iubit, asta e faza

| mitzok a răspuns:

Are dreptate, eu nu mai sunt prieten cu nici una dintre fostele mele.

| Ionut102102 explică (pentru mitzok):

Păi si daca ma respinge, ea ce crede că prietenia asta va continua?
Deci prietenia oricum se pierde oricum ar fi.