| AndreiTudor1 a întrebat:

Salut! Am o problemă și nu știu dacă doar mi se pare ciudat sau chiar este așa. Acum patru luni și ceva am avut o relație care s-a terminat după doar două săptămâni, iar de atunci nu am mai avut nicio reacție sau apropiere de cineva. De fiecare dată când ies singur în oraș și văd cupluri pe stradă, mă simt foarte aiurea și îmi las capul în jos. La muncă sunt fete frumoase, dar îmi este rușine să merg să vorbesc cu ele și nu înțeleg de ce. Mi-e frică să nu spun ceva greșit. Aș avea nevoie de niște sfaturi despre cum să trec peste asta. M-am gândit și să merg la un psiholog, dar nu știu sigur dacă e cazul. Vă rog să mă ajutați!

Răspuns Câştigător
| Cipi1212 a răspuns:

Nu cred că trebuie un psiholog. Referitor la fetele frumoase poți intra in vorbă cu ele, sau le poți ajuta cu ceva de care au nevoie.

4 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Se pare că stima ta de sine a luat o lovitură în ultima relație. Asta doar tu știi și doar tu poți analiza.
Încearcă să depășești situațiile care te-au rănit.
Lucrează la tine. Încearcă să faci conversații, nu doar cu fetele frumoase. Găsește-ti un hobby.

| Kiran a răspuns:

Poate ca privitul in alta parte cand treci pe langa un cuplu are ca temei ceva ce ai patit in fosta relatie sau ai observat ceva din alte relatii si te "temi" sa nu faci si tu astfel.

Acele fete frumoase au o stima de sine crescuta si tu te subevaluezi fata de ele, "sunt baietii mult mai buni ca mine, de ce ar vorbi una asa cu potential cu un om normal asemenea mie",

Nu avem ce sfaturi sa oferim, tu iti cunosti potentialul si comportamentul, pe langa asta. si ce are daca spui ceva gresit unor fete (nu cele de la munca, te poate afecta imaginea profesionala), poate arata ele ca niste zeite, dar au si ele depresie, ganduri si mereu trebuie sa fie frumoase pentru a-si pastra puterea sociala, daca le iei frumusetea cu ce raman?

| AndreiTudor1 explică (pentru Kiran):

O să încerc să rezolv asta mulțumesc frumos