| An12 a întrebat:


Am si eu o intrebare
Acum câteva seri am fost cu iubita mea acasa la mine si am avut o mică,, joacă "
Ne-am dezbrăcat până la lenjeria intimă și ne-am frecat intre timp am ejaculat in lenjeria intimă.
Problema este următoarea, ieri trebuia sa ii vina menstruatia si nu i-a venit, poate fi din cauza asta?
Țin să menționez că încă e virgină!

8 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul precizat se poate afirma fara nicio teama ca neinceperea menstruatiei are cu totul alte motive. Cel mai probabil ciclul menstrual este NEREGULAT si din acest motiv lungimea acestuia ciclu poate fi mult diferita de cele anterioare. Chiar si in cazul celor mai bine/perfect reglate cicluri menstruale uneori pot sa apara dereglari ale lungimii de +/- cateva zile. De asemenea neinceperea menstruatiei actuale NU se poate datora existentei unei sarcini chiar si ipotetice, din simplul motiv ca este 100% imposibila formarea sarcinii in perioada ultimelor 9-10 chiar 11 zile care reprezinta PERIOADA INFERTILITATII ABSOLUTE a oricarui ciclu menstrual. Fiindca in ultimele 9-10 zile ale ciclului in UTER in mod absolut sigur/100% NU poate sa existe un OVUL VIABIL, rezulta ca formarea sarcinii devine IMPOSIBILA chiar si daca sperma ajunge in vagin in fiecare zi si la terminarea fiecarui contact sexual. Intarzierea se datoreaza unor dereglari de natura hormonala si in mod sigur menstruatia va porni in urmatoare cateva zile. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Dacă nu a fost penetrare și ejaculare în vagin, nu poate fi gravida.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Ai ejaculat in lenjeria intima a iubitei? Se prea poate sa ramana gravida. Dar eu nu am auzit asa ceva. Eu stiu ca pentru a ramane o femeie gravida, un barbat trebuie sa ejaculeze in vagin, nu in lenjeria intima.

| HazelEyes77 a răspuns:

Putin probabil ca asta sa fii fost cauza intarzierii menstruatiei. Apoi o zi nu inseamna nimic. Voi n ati avut un act sexual propriu-zis si fata nu era in perioada fertila cu doar cateva zile inainte de data obisnuita la care ii aparea menstruatia. Asta daca lichidul seminal ajungea in vagin-ma indoiesc ca s-a intamplat acest lucru insa. Asadar sanse aproape nule de sarcina. Uneori menstruatia mai intarzie cateva zile din cauza unei dereglari hormonale sau a stresului. Numai bine

| Necunoscut112 a răspuns:

Nu există posibilitatea unei sarcini pentru că jocul vostru a fost făcut în perioada ei nefertila (puteai să ejaculezi si în interiorul fara a rămâne gravidă), si in al doilea rând, nu aţi avut sex propiu zic, cu ejaculare in pupăza.

| Cosminuţ07 a răspuns:

A rămas gravidă prin chiloți, sau, s-a teleportat niște sperma la ea în vagin direct prin chiloți și a rămas gravidă, nu crezi? Normal că nu e din cauză că "v ați jucat"

| Adry05 a răspuns (pentru Cosminuţ07):

Ai fi surprins dar eu chiar am gasit niste site-uri unde scria ca poti ramane insarcinata daca isi da drumul pe lenjerie laughing))

| anonim2533 a răspuns:

Si eu ma jucam cu prietenul meu la fel, si eram virgina. Iti spun eu, nu are de ce sa se ingrijoreze. Ea daca e virgina si se joaca o s-a cam are probleme cu hormonii cum am avut si eu. Deci da, e normal sa ii intarzie putin. Si eu ma speriasem, doamne odata nu mi-a venit o luna laughing) ma gandeam la tot felul de prostii desi nu facusem s*x.