| AndreiAndu96 a întrebat:

pentru voi:Este of fata de care imi place de pe clasa a 5 acum eu sunt pe a 8 a iar ea este pe a 9 cum pot sa o fac sa ma iubeasca daca de fiecare data cand sunt cu prieteni si trec pe langa ea si o salut imi zambeste adevarul este cu sunt prea timid si imi este rusine sa ii spun ce simt cum as putea sa o fac sa ma iubeasca?

Răspuns Câştigător
| Ciprian a răspuns:

Stai mai mult in preajma ei, spune-i cuvinte frumoasa, compoarta-te frumos cu ea, fa-i cadouri (dar nu prea multe ca li se urca la cap iti spun din proprie experienta) si poate se va indragosti de tine. Asta daca nu e o fitoasa care vrea numai bani...

5 răspunsuri:
| bsorynovidiu a răspuns:

Esti in clasa 8-a si nu stii sa scrii? Eu nu am inteles nimic.

| hsr a răspuns:

Imprieteneste-te cu ea. Vorbeste cu ea pe mess daca faci rost de nr ei de tel vbiti pin msj, la tel daca nu fata in fata.INtreb'o ce-i palce, ce nu.Itreab-o ce are atunci cand vezi ca e suparata.Mai adauga cate un compliment din cand in cand[poti sa arunci si cate o gluma legata de voi care sa o faca sa rada dar din care sa inteleaga apropoul]fii atent cu ea.Pti sai trimiti la liceu un trandafir.chestii din'trastea dragute. o sa functionezee te asigur.Bafta[a si... uita de timiditate cand esti in preajma eibig grin]

| TuchleiMihai a răspuns:

Sa o faci sa te observe, poti, sa te iubeasca nu poti. atragei atentia, vb frumos, fai un cadou, deschidei usha, lucrurile mici sunt de mare efect!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai cateva semne ca o placi si atunci cand va veni momentul îi vei spune ca o placi si ca pentru tine nu conteaza varsta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ceva cam naspa la o fata de 15-16 ani sa stea cu un baiat de 14-15 ani da fie cum vrei, poti sa o ajuti la ceva sau cum am patit eu cu un accident de biciclete intre mine si prietena mea, mergeam pe langa peretele unei cladiri din bucuresti cu semicursiera iar cand am ajuns la colt prietena mea venea de pe partea cealalta cu un mountain bike si baaaaam mi s-a facut bicla tandari e dragostea e oarba si nu stii cand iti strica ceva. asta e da ca sa o impresionezi incearca sa nu te busesti in ea cu bicla intntionat si nu merge cu viteza sunt din bucuresti si ma cheama george as vrea sa iti d-au id-ul dar ii secret