|

Salut am si eu o nelamurire...

Sunt cu prietena mea de 6 luni si intr-o zi mi-a spus asa. " Daca mi-ai cere sa renunt la unul din amici mei m-as despartii de tine." si asta as face cu oricine as fii m-as desparti de iubit pentru un amic. ea are un amic foarte bun care nici in ruptul capului nu poate renunta la el cica asa de bun amic ii este ca si un "frate" si ocirum au aparut tot timpul probleme intre noi din cauza acelui amic.

Voi ce parere aveti? Mai are rost sa fiu cu ea...

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Fara prea multe teorii, sunt 2 situatii:
1. Baiatul respectiv intr-adevar ii este ca un frate si un prieten foarte bun. In cazul asta nu trebuie sa ii reprosezi nimic, asta e. Are si ea un amic cu care se intelege.
2. Ii place de fapt de acest baiat si nu recunoaste. E foarte posibil si acest lucru. Sunt fata si stiu ca putem sa iubim un baiat si pur si simplu sa nu-i spunem dar sa vrem sa fim mereu in preajma lui. De ce? Nu stiu.
Tu verifica sa nu fie mai mult decat o prietenie. Pune in balanta tot ce faci tu cu ea si ce face prietenul acela al ei cu ea. Cu cine isi petrece timpul cel mai mult? Cu cine iese in oras cel mai mult? Cu cine observi tu ca ea se simte mai bine? Te-a ignorat/lasat la o parte vreodata din cauza lui?
Asa iti poti da seama despre ce este vorba de fapt aici.

Tu nu te mai certa cu ea. Las-o sa reactioneze/actioneze liber, sa faca cum simte ea si tu observa. Cand ti se pare ciudat, ia-o la intrebari. Dar cand stii ceva sigur. Sper sa te ajute!

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca o iubesti, o accepti asa cum e ea, situatia putea fi si invers

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fiecare avem o haina mai buna pe care nu o purtam aiurea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da nu vad care e legatura intre relatia cu amicul si relatia cu tine?
Prefera frecvent sa stea doar cu el si nu cu tine? Te lasa balta pentru el? Care e problema?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,iti spun sincer prietena ta tine mai mult la amicul ei decat la tine, imi pare rau ca-ti spun dar asta este adevarul, cum sa nu poata sa renunte la el, daca te iubeste cu adevarat renunta daca nu renunta la tine ca tine mai mult la acel amic, poate baiatul ala ii tine loc si de iubit de nu renunta la elwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai ea zice asa pentru ca daca o iubesti cu edvarat nu o sa o pui sa renunte la o persoana importanta ei, care ii este ca un frate!
Eu si iubitul meu " C" suntem si foarte buni prieteni chiar daca ne iubim enorm dar in viata mea este un baiat,"I" cu care ma inteleg extrem de bine si imi este ca si un frate iar eu o sora mai mica pentru el, de foarte mult timp. Iubitul meu a inteles asta si nu se desparte de mine doar pentru ca ma inteleg bine cu o persoana.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Omule in primul rand nu esti in masura sa-i interzici nimic, nici tu ei nici ea tie, asta sa-ti intre bine in cap (daca va iubiti sau macar va placeti) In schimb ii poti spune ca "acel amic al ei " va cam pune bete-n roate (cu argumente normal) poate ca asa va intelege ca voi nu puteti fi fericiti si doar voi 2, singuri, niciodata iar daca nici asa nu accepta, nu sa renunte, dar macar s-o lase mai moale cu "el" atunci fa pasi ca nu ai ce cauta in viata ei! Nu insemni mare lucru pentru ea!
Stiu e crunt adevarul dar macar sti ce ai de facut.


Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Octavian26):

Amicul asta al ei spune ca nu sunt pentru ea si de astea... Si ea apoi imi spune ca daca nu o sa i accept amicul o sa fie rau admica o sa se desparta de mine ceva de genul acesta. Adica ar da mai multa imp prieteniei lor decat pe a noastra de relatie...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează