| andrei121234518 a întrebat:

Salut. Asta e mai mult intrebare pentru baieti. Am 16 ani azi am făcut, am 52 de kg si 1.7 m. Am descoperit masturbarea cred ca de la 8 ani așa. Destul de devreme. Nu am dat sub nicio forma foarte des, daca e sa ma rezum cred ca o data la 2 săptămâni sau odata pe lună poate chiar mai rar nu stiu. Dar chestia e ca nici pana in prezent nu am ejaculat sperma (asa cum se vede in filme, de sare pe toti peretii) absolut deloc (niciun strop laughing Eu sunt mai slabut dezboltat, daca ma vedeti in realitate nu imi dati mai mult de 12 - 13, dar asa a fost si tata de abia in a 11 a crescut eu sunt a 10-a. Trebuia sa am sperma? Fac ceva gresit? (adica termin prea repede poate) nu stiu de ce dar uneori termin repede de tot 3-4 minute alteori si 30 de minute dau acolo si nimic e ceva nasol sau doar trebuie sa mai aștept?

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Mă tem că ai o pubertate ceva mai întârziată. Dacă nu ai nici păr pubian (sau abia a început să apară), asta ar putea fi o explicație. Și mai ales că se pare că ai o predispoziție genetică în acest sens.

| andrei121234518 explică (pentru mihai69):

Mulțumesc, par in partea de jos si la pe... si la fund am, dar in partea superioara la subrat sau pe piept sau barba nu am absolut deloc. Asa cred și eu ca am o pibertate întârziată. Daca nici dupa vara asta intre a 10 - a si a 11 -a nu ma dezvolt poate ma duc la doctor, dar daca asa a fost si tatal meu ( destul de mic si nedezvoltat pana atunci cred ca mai merita sa aștept mersi de raspuns!

| CopilThembel a răspuns:

Mai încearcă. Trebuie sa iese ceva.

| Posi a răspuns:

Du-te la escorte si vezi ce nota iti dau.