|

Salut.

Astazi am avut contact protejat cu iubitul meu dar prezervativul s-a rupt. El nu a venit in mine. Ne-am dat seama ca s-a rupt inainte sa se termine; am controlat pe penis si in varf era o picatura mica lipicioasa. Menstruatia s-a terminat marti, 5 zile. Ar fi posibil sa raman insarcinata? As fi mai sigura daca as lua pastila de a doua zi. Cum credeti ca e mai bine? Nu as vrea sa iau pastila degeaba. Poate acea picatura nu a ajuns in mine.

Fara raspunsuri la misto.

Multumesc.

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

1.) Daca menstruatia a tinut 4 maxim 5 zile, in acel caz sexul a fost intretinut in a 9-a sau a 10-a zi a ciclului care a inceput IN PRIMA ZI DE MENSTRUATIE, zi care reprezinta si PRIMA ZI A CICLULUI MENSTRUAL.
2.) Daca ciclul tau menstrual este destul de REGULAT si are de regula lungimea mai mare de 27-28 de zile, doar in acel caz PERIOADA FERTILA incepe din a 9-a sau a 10 zi a ciclului. Se apreciaza ca PROBABILITATEA de a se putea forma sarcina in prima zi a perioadei fertile este de circa 8-10%
3.) Sarcina se poate forma NUMAI in cazul in care in vagin ajunge SPERMA AUTENTICA/VERITABIL in una sau in toate cele 4-5 zile ale perioadei fertile si probabilitate creste exponential incepand cu a 3-a zi a perioadei fertile.
4.) Lichidul preejaculator poate sa contina spermatozoizi in continutul sau NUMAI in cazul in care barbatul a ejaculat cu 2-3 ore mai devreme si intre timp pana a inceput actul sexual NU a urinat.
In concluzie posibilitatea de a se forma o sarcina in acest caz este foarte/extrem de mica insa NU si IMPOSIBILA. Multa sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca ai ciclul regulat, cat de cat, nu ai de ce sa iti faci probleme.
Si daca el.e sigur ca nu s-a terminat, la fel. Sperma in lichidul preejaculaypr sunt povesti, poate fi doar daca a ejaculat inainte si nu a urinat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Goete):

Ciclul meu nu este regulat. Iau duphaston pentru a-l regula.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Alexandra776):

Daca tot.nu e regulat, la ce-l mai iei?
O viata sexuala normala poate ajuta la reglarea ciclului

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat