| Anonimul2565 a întrebat:

Salut!
Azi am făcut sex cu prietena mea.
Am folosit prezervativ, Durex Extra Safe.
Pana sa o scot eu la timp mi-am dat drumu un pic, in prezervativ, după de tot in el.
Capul era plin și prezervativul nu era rupt.
L-am legat cum se face și l-am verificat dacă pică pe undeva.
Nimic pe nicăieri.
Exista șansa sa fi ieșit pe alta parte sperma?
Prietena mea este in perioada infertilă astăzi are ziua 22 din ciclu.
Pe 20.04 trebuie sa ii vina următorul ciclu.
Aștept păreri!
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca ciclul menstrual al iubitei tale are mereu lungimea de 30 -31 de zile rezulta ca PERIOADA FERTILA a acestui ciclu menstrual s-a terminat in data de 7-8 Aprilie si din data de 9-10 Aprilie, deci si in acest moment ciclul iubitei tale se situeaza in PERIOADA DE INFERTILITATE ABSOLUTA, adica cea in care este 100%/ABSOLUT imposibil sa se poata forma sarcina si in situatia in care sperma este ejaculata intentionat in vagin.

Fiindca actul sexual a fost PROTEJAT si mai ales fiindca a avut loc cu 8 zile inainte de ziua in care urmeaza sa porneasca efectiv sangerarea menstruala, se poate afirma cu certitudine ca in acest caz este cu totul IMPOSIBIL sa se poata forma sarcina. Pornirea cu acea asa zisa ''intarziere'' s-a datorat faptului ca ciclul tau menstrual are caracteristica principala de a fi de tipul NEREGULAT.
Perioada celor 11-12 zile care sunt situate intre prima zi de dupa terminarea PERIOADEI FERTILE si prima zi in care incepe viitoarea/urmatoarea menstruatie, d.p.d.v. medical este denumita PERIOADA LUTEALA a ciclului sau altfel spus ultimele 10-11 zile reprezinta PERIOADA INFERTILITATII ABSOLUTE a fiecarui ciclu menstrual. In toata acea perioada de 11-12 zile, este ABSOLUT, 100% IMPOSIBIL sa se poata forma sarcina, fiindca in aceasta perioada de timp, este cu totul IMPOSIBIL sa mai poata existe un OVUL VIABIL in uterul femeii.

IMPOSIBILITATEA FORMARII SARCINII IN ULTIMELE 11-10 ZILE

Este determinat stiintific si medical, in mod concret faptul ca OVULUL este produs si eliberat din FOLICULUL OVARIAN in una dintre cele 2 trompe uterine (in mod alternativ) indiferent care este tipul sau lungimea ciclului menstrual, INTOTDEAUNA cu exact 14 zile inainte de data la care urmeaza sa aiba loc/inceapa menstruatia, in cazul in care ovulul NU este fecundat. Cele 14 zile situate intre ziua de OVULATIE si ziua in care incepe sangerarea menstruala se numeste PERIOADA LUTEALA si are LUNGIMEA FIXA de 14 zile. De asemenea este determinat tot stiintific si medical ca OVULUL este VIABIL adica poate fi FECUNDAT de spermatozoid NUMAI in ziua producerii sale, adica in urmatoarele 24 de ore de la eliberarea din OVAR. In cazul in care ovulul nu este fecundat, atunci incepand cu a 2 zi ovulul nefecundat, intra intr-un proces de IMBATRANIRE ACCELERATA, si in 2-3 zile se instaleaza starea de DEGENERARE totala si... SE DESTRAMA. O parte a resturilor rezultate este resorbita de endometru, iar cealalta parte devine CORPUL GALBEN care se fixeaza de peretele uterului si incepe sa produca progesteron pana in preziua urmatoarei menstruatii. Reiese ca dupa ce trec 3 maxim 4 zile de la eliberarea din ovar, OVULUL PUR SI SIMPLU... DISPARE DIN UTER. Acest proces se produce cu 9-10 sau chiar 11 zile inainte de terminarea ciclului menstrual, adica ziua in care incepe menstruatia. Fiindca in ultimele 9-10 zile ale ciclului menstrual absolut sigur NU poate sa mai existe un ovul viabil in uter, reiese cat se poate de simplu si clar ca in acele 9-10 zile chiar si daca ajunge in vagin sperma indiferent de cantitate, formarea sarcinii in lipsa OVULULUI devine 100% IMPOSIBILA.
Concluzia finala : in cazul prezentat este CU TOTUL IMPOSIBIL sa se poata forma sarcina si asta datorita celor precizate in cele 2 raspunsuri transmise.
Multa sanatate!

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nicio șansă din ce zici

| ania a răspuns:

Daca va iubiti, casatoriti- va, daca apare o sarcina neprogramata copulul atr parinti, nu e condamnat la avort. Si pentru fiul nostru cel mai mai mic dec3 ani nu prea avem explicatie( poate scurgeri impercrptibile la variatii de volum) am folosit prezervativ in toata perioada fertila inca mai multe zile, care nu s - a rupt.Desi am fost foarte deprmata cand am aflat acum e bucuria tuturor.

| Anonimul2565 explică (pentru ania):

Dacă nu ați pus prezervativul din prima, poate ia scăpat și de asta.
Folosiți de la început e mult mai sigur.
Noi nu facem in perioada fertila.

| Emilian65 a răspuns:

Fiind in perioada nefertila, nu poate sa ramana gravida.

| MValentin a răspuns:

Nu i niciun stres in acest caz

| apoIIo a răspuns:

Din descrierea ta rezulta CLAR, FARA DAR SI POATE ca este IMPOSIBIL sa fi ejaculat in ea. Si in caz ca ai fi facut-o, perioada ei infertila te-ar fi salvat.