anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut, azi am fost la prietena mea și am început să ne dezbracam etc etc, mi am pus prezervativul si am inceput, când mi am dat drumul l am scos, apoi ne am făcut cate un oral, după mi am pus alt prezervativ și după aproximativ 15 minute am simțit cum s-a rupt prezervativul și am scos o repede, nu mi am dat drumul, și s-a rupt c am pe la gat, sunt șanse să rămână? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul ciclului menstrual regulat se poate determina cu suficient de mare precizie atat perioada fertila cea in care se poate forma o sarcina cat si zilele situate in afara perioadei fertile. Este cunoscut faptul ca in zilele situate inainte de inceperea perioadei fertile posibilitatea de a se forma o sarcina teoretic este de maxim 3-5% in cazul in care sperma ajunge in vagin iar in zilele de dupa ovulatie si terminarea perioadei fertile formarea sarcinii este cu totul imposibila chiar daca sperma ajunge in vagin. Rezulta ca in acest caz al vostru probabilitatea de sarcina este extrem de mica spre imposibila. Multa sanatate!

8 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Daca fata era in perioda fertila, da, sunt si sanse sa ramana gravida.
Cel mai grav motiv pentru care se rupe prezervativul este: masura prea mare pentru cucul baiatului, rasucindu-se in timpul actului sexual pe cuc, se rupe.
Nu-i nici o jena sa cumperi numere mai mici, dar nu risti pe viitor sa se mai rupa prezervativul.

| AndreiDulgheru888789 a răspuns (pentru Jassmina):

Nu este în perioada fertilă, săptămână viitoare va fi

| corbulalbrosu a răspuns:

Greu de dat un raspuns intr-o astfel de situatie. Daca nu ai urinat dupa ejaculare, probabilitatea de a fi ramas mai mult decat suficienti spermatozoizi in uretra este incontestabila. Sperma care ramane in uretra dupa ejaculare este la inceput semivascoasa, dar dupa circa 5-15 minute intervine procesul de fluidizare astfel ca resturile de sperma devin lichide si incep sa se scurga/prelinga insesizabil in afara penisului. In cazul vostru daca nu ai urinat dupa ejaculare pentru ca astfel sa fie eliminata sperma ramasa in uretra, totul depinde de hazard, adica de cum va va fi norocul. Multa sanatate!

| AndreiDulgheru888789 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Câte șanse sunt? sunt foarte disperat.

| AndreiDulgheru888789 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Câte șanse sunt?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru AndreiDulgheru888789):

Doar daca sexul a fost intretinut in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual exista posibilitatea de a se forma o sarcina. Daca sexul a fost intretinut in zilele din afara perioadei fertile, probabilitatea de a seforma o sarcina este INFIMA practic IMPOSIBILA. Perioada fertila se poate determina in cazul in care ciclul menstrual este REGULAT si atunci perioada este situata intre ziua a 10-a si a 16-a a ciclului numarata din prima zi de menstruatie in cazul in care ciclul are 28 de zile. Daca ciclul menstrual este NEREGULAT adica nu se poate calcula momentul pornirii urmatoarei menstruatii, atunci nimeni nu poate estima practic nimic in privinta sanselor sau a nesanselor de a se forma o sarcina.

| AndreiDulgheru888789 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Nu este în perioada fertilă, săptămână viitoare va fi.

| Emilian65 a răspuns:

Da, sunt sanse sa ramana gravida.