|

Salut!

Azi m-am despărțit de o fată pe care o iubeam foarte mult, m-a iubit si ea, dar a spus dintr-o data ca nu mai vrea sa fie într-o relație deoarece nu se simte in largul ei, se considera o ciudată... Chestii pe care eu nu le înțeleg. Crede ca e o ciudată dar ea de fapt nu îi. Ea vad ca inca ma iubește doar ca nu vrea sa mai vorbim si sa mai continuam deoarece cică mai mult suferim ca nu are rost. Exista vreo sansa sa să îi schimb părerea atâta timp cât inca avem sentimente reciproc? Sau măcar in cel mai rău caz, cum o pot uita? Si va rog explicați-mi de ce se consideră o ciudată? Tin sa menționez ca este timidă.

Dau fundă!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu nu cred ca te iubește, când iubești nu poți sa te desparti asa fără motiv concret. Poate tine la tine dar nu ii place relația, poate greșește în decizia luata dar nu are rost sa te consumi tu, din moment ce ea a ales sa facă asta, chiar e o ciudata dacă a ales acest motiv, eu zic sa ți vezi mai departe de viata căci sunt și alte fete...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut! Fiind timida de fel este foarte posibila sa aibă o prietena foarte bună care o influențează, gen prietena ei ii spune ca nu sunteți potriviți. Dacă chiar inca are sentimente pentru tine, ar trebui sa mai acorde o sansa relației. Incearca sa fi si tu mai romantic si mai grijuliu cu ea chiar dacă nu cere asta. Mult succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru PegassiDoctorulThau):

Da, are o prietena cu care a ieșit fix înainte de a imi da mesajul, inca o șansă sa relație nu cred ca va da... Nu se considera in stare cică... Sentimente iti pot spune ca are 100%. De când sunt impreuna cu ea o ține pe ideea ei, ca e o ciudată si nu înțelege cum cineva poate fii într-o relație cu ea. Romantic nu prea am fost in totalitate fiind si eu timid, dar grijuliu chiar am fost.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu renunta, când va vedea că tu nu renunți și chiar că o iubești își va schimba părerea normal.Incearca sa fi mai deschis cu ea Poate are problemele ei sufletește încearcă să o înțelegi și să-i fi aproape acum când îi e mai greu.Incearca sa o faci fericita sa nu se mai gândească la lucruri negative. Logic că te iubește orice fata are suflet.Dar vorbește cu ea despre asta fi mai serios.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Iasminai700):

Pot spune ca a fost a doua șansă, am vorbit cu ea destul de mult dar nu voia sa fie într-o relație, motivul a fost fix ca si acum când ne-am despărțit, până într-o noapte când i-am spus tot ce am pe suflet si i-am schimbat părerea si a vrut sa fim impreuna dar dintr-o data nu vrea sa ma continuam, a fost chiar bine cât am stat cu ea, vorbeam despre orice, râdeam. Chiar nu stiu ce a apucat-o din nou. Nu as vrea sa o pierd dar ea nu mai vrea sa vorbim.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează