Ca sa ai jetul mai puternic, trebuie sa te masturbezi mai rar.
Cât despre erecție, ești cumva nemulțumit de tine pe partea sexuala? Te simți inferior, simți că nu poți oferi plăcere unei femei?
Pentru că aceste chestiuni îți pot perturba funcția sexuală.
Da si la asta ma gandesc uneori
O am de 17 cm si nu stiu cat de potrivita e
Boss,nu e buna, e extraordinară! Mărimea, mă refer
Știi, adevărul e că nu cat de mare ai penisul sau nici măcar cât de gros e nu te face sa te simți mai bun la pat!
Motivul? Sexul se întâmplă mai întâi în cap și apoi în corp.
Adică atunci când te exciți, de exemplu.Creierul este stimulat de ceea ce vede mai întâi și abia apoi ai erecția care este stimulată de niste hormoni și impulsuri electrice.
Așa că dacă vrei sex de calitate, pune mai mult accent pe cum se simte femeia de langa tine, pe faptul cum să-i faci și ei orgasm și crede-ma, femeile te vor adora pentru chestiile astea, ignorând pe deplin mărimea
Pentru a creste cantitatea de sperma va trebui sa practici absenteismul o perioada mai lunga si sa perlungesti preludiul in momentul actului sexual. Cu cat amani orgasmul mai mult dupa o perioada lunga de abstinenta, cu atat vei ejacula mai multa sperma. (bonus orgasm mult mai lung)
Erectia slaba este fie din cauze medicale, fie din cauza ca, corpul tau nu produce suficient "material" dupa doar o zi