Depinde daca si fata accepta asta e ok, daca e un ipocrit si sta cu ea doar pentru sex si i spune ca o iubeste ca vrea relatie e un nesimtit ce pot spune, cui i-ar placea sa fie folosit si mintit? nimanui
Unii spun ca sunt destepti altii ca.Dar eu cred ca sunt tampiti si nu sunt in stare de o Relatie serioasa.
Mie mi se pare ca fetele nu sunt in stare de o relatie serioasa. Cel putin eu asta am observat. Iar baietii nu fac decat sa isi ia masuri de siguranta. De ce sa se implica intr-o relatie cu o aiurita care azi e cu tine, maine e cu altul. Azi vrea una, maine vrea alta. Cel mai bine e sa te limitezi la a-ti satisface nevoile cu ele si sa mergi mai departe.
Normal dar daca vezi ca fata tine la tine si e oki.Mai rau, ca se Indragosteste de tine si Te Iubeste atunci trebuie sa fi prost sa renunti la ea. Parerea mea.
Ce cred eu personal? ce e mai rau...normal. Cei care fac asta ar trebuie sa ramana impotenti.
Dar ca sa nu fiu asa dura, toata viata lor sa fie tratati la fel, doar pentru sex!
Asta ca si o urare de Anu´ Nou.
Un baiat care vrea doar sex nu e "impreuna" cu fata respectiva. Eu nu vad nimic anormal, condamnabil la doi oameni care vor doar sex unul de la celalalt. Atata timp cat ambii stiu limta si niciunul nu pretinde mai mult, e ok. Aia care le duc pe fete cu presu' pentru "o bucatica" sunt niste frustrati narcisisti in opinia mea.
Pai daca as afla ca sta cu mine doar pentru sex l-as bate rau exact ca pe fostul
Si cand iti dai seama de asta, dupa ce ai facut deja sex cu el?
Dupa ce te..degeaba il mai bati.
Chestia asta se intampla in general la fetele de 14, 15 ani. Or inceput sa creasca si baietii mai marisori ar vrea si ei carne proaspata...mai mult ce poti sa vrei de la o fata de 14 ani? Logic ca nu se gandesc la nunta
.
Daca as spune ''vai sunt niste nenorociti bla bla bla'' as minti,bravo lor,eu ca fata fac asta el de ce nu ar face-o ca baiat? Daca o sa-ti raspuda vreo usa de biserica o sa zica ce-am zis eu la inceput, recunosc nu-s o sfanta dc sa zic de altu, daca face asta si aia nu-si da seama, inseamna ca are textele si vrajeala, inseamna ca e un cuceritor convins :*
Ma astia care spuneti ca sunteti cuceritori convinsi si fie ca sunteti fete sau baieti cum vine ca plange-ti ca milogii dupa ce va dati seama ca a-ti pierdut o fata sau baiat care va Iubea.Vezi ca stiu baieti care erau mari si tari si dupa ce s-au ars au devenit Oameni de treaba.Chestia asta tine pana ti-o ei in freza si ti se rupe Inima. Apoi o sa te schimbi radical.