|

Salut. Cum bag in seama o fata pe care nu o cunosc? Suntem amândoi în același an de liceu însă ea este la alta clasă. Acum câteva luni l-a întrebat pe colegul meu despre mine și de ceva timp mă urmărește pe Instagram. Pe holurile liceului mă privește dar nu știu ce ar însemna acest lucru, probabil doar fiindcă îi apar în fața ei. Îmi place de ea și aș dori să o cunosc dar nu știu cum să mă bag in vorba cu ea deodată ce nu am mai vorbit niciodată. Ceva sfaturi și păreri? Sunt o persoana timida și de asta îmi este greu.

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Te-ar ajuta, ca si pe alti baieti de varsta ta, daca nu ai gandi doar cum sa faci sau cum ai face tu. Ar trebui sa te gandesti si din pozitia ei. Daca ai spus ca e timida, atunci sigur nu va face primul pas, oricat de mult ti-ar place tie asta si oricat de mult ar usura situatia pentru tine. Daca e timida, atunci poate este si o tipa sensibila. Deci, o floare si un compliment scurt ar fi un prim pas prin care ii arati ca esti interesat de ea. Apoi, urmatoarea data intreab-o ceva din zona ei de interes. Si apoi poate o propunere de a iesi. Daca stai pe ganduri se poate sa faca altul pasul asta.
Curaj si succes! Nu te grabi si fii politicos!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă l-a întrebat despre tine, clar e interesată dar nu te aștepta să facă mai mult de atât, doar nu vrei să fii tu cel curtat, ce naiba! laughing
Dacă ești mult prea timid folosește-l și tu pe colegul tău drept intermediar, să-i spună că o placi și vrei să ieșiți undeva, la un suc/plimbare/mall.

| a răspuns:

Dă-i cerere de prietenie pe Facebook și încearcă să vorbești cu ea.

| a răspuns:

Cand o mai vezi ca se uita la tine, du-te la ea si salut-o intreab-o ce face daca e bine vezi tu. sau vorbesti cu ea pe insta si Facebook.