|

Salut, daca am facut sex neprotejat dar nu am ejaculat in ea poate ramane insarcinata? Nu stiu daca e in perioada fertila

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca nu a avut loc/nu s-a produs ejacularea spermei in vagin, in acel caz NU au existat nici spermatozoizii care ar fi putut trece din vagin in uter, insa numai/doar daca in acel moment prietena ar fi fost in perioada fertila a ciclului menstrual. Numai/doar in acest caz si numai/doar si in eventualitatea ca in acel moment ar fi putut sa existe un ovul viabil in trompa uterina pe care un spermatozoid sa-l poata si fecunda in timpul scurt de cateva ore (8-12 ore) perioada in care ovulul este viabil (fecundabil). Sarcina NU se poate produce oricand, oricum sau sa se formeze chiar si... din nimic. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu poate sa ramana daca nu ai ejaculat in ea.

| a răspuns:

Ce raspunsuri de cc. Nu mai raspundeti fratilor daca habar nu aveti. Sex neprotejat = risc de sarcina, nu conteaza cat timp, cat de adanc, cat mai e pana la menstruatie si toate bazaconiile alea. Fiecare persoana este unica si nu se poate tine cont de niste standarde.

| a răspuns:

Buna este mica probabilitatea de a ramane insarcinata dar niciodata imposibil. Protejati-va pe viitor daca nu va doriti un copilas.