| GeorgeMihai a întrebat:

Salut! Daca o fata are sentimente pentru tine, asta inseamna ca inca te mai iubeste si chiar fara sa isi dea seama? Sau daca o fata are inca sentimente, le poate oricand '' arunca la cos '' pentru totdeauna? Sau sentimentele ii vor ramane vesnic pentru persoana de care se simte atarasa intr-un fel sau altul? Multumesc frumos!

Răspuns Apreciat de Editori
| Ofiintă a răspuns:

Nu înteleg de ce o complici în halul ăsta.
Dacă te place, o face conştient, ştie asta pentru că simte asta.
Cât despre aruncatul la gunoi... dacă mai are sentimente, nu se poate detaşa de ele în secunda imediat următoare. Nu suntem nişte robotei programati şi reprogramati.
Schimbările vin în timp. După o perioadă de timp pot să se diminueze sau chiar să dispară sentimentele pe care le-a avut fata de tine. Şi asta pentru că a avut un moment de respiro în care s-a regăsit şi a avut ocazia să cunoasca persoane noi şi chiar sa întâlneasca un baiat mai potrivit pentru ea.
Nu pentru că le-a aruncat la gunoi. Este un bullshit.
Exact cum este şi firesc, aplicabil la ambele sexe.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

George sincer nu stiu cum sunt sentimentele unei fete,din experienta personala as putea spune ca le trece repede iubirea,nici nu stiu daca ele simt ceva cu adevarat,adica azi te poate iubi maine e cu altul si tot asa,nu stiu ce sa spun,doar numai fii asa visator, fii mai realist, noi oameni suntem egoisti ne pasa doar de interesele noastre, cand iubim, iubirea este iar o adorare a așteptărilor noastre

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Se poate și una și alta. Și la un băiat și la o fată. Și eu mai am oarece sentimente veșnice pentru o fată de care m-am despărțit la 21 de ani. Acum am 74.
Dar acele sentimente veșnice se poate să nu mai conteze în viața reală.
Vorba poetului.
Ce-ți pasă ție chip de lut,
Dacă voi fi eu, sau altul.

La care golanii spun așa.

Ce-ți pasă ție chip de lut,
Ei te iubesc, alții te...

| Celcestietot a răspuns:

Salut! Depinde mult de persoana, pentru ca nu sunt toate la fel.

| Clint a răspuns:

Te iubeste, nu exista inca te mai iubește. Daca inca te mai iubește înseamnă că nu mai are sentimente la fel de puternice ca la inceput, una nu o sa se descotorosească de tine așa fără motiv, o sa te păstreze prin preajma chiar daca nu mai are sentimente la fel de puternice. Dar atât timp cât ai ceva de câștigat de la ea, nu ar trebui sa te intereseze daca are sentimente sau nu fata de tine, doar profita, nu vad care ar fi problema daca ar profita și tu profiți la randul tau cu ceva.

| ItIsAlright a răspuns:

Depinde ce fel de fete ai intalnit. Nu, o iubire adevarata nu dispare repede. Ramane chiar si dupa despartire. Pot spune asta pe pielea mea.
Desi a fost o despartire ok, in care el a ales ca cea mai ok varianta ar fi sa nu mai continuam ( motive mai de graba serioase si de viitor, nu grave ), desi suferea si el de alegerea facuta... am ramas cu acelasi respect unul fata de celalalt si cu oarecare resentimente atunci cand ne reintalneam dupa despartire.
Chiar si dupa ce am intalnit alte persoane si mi-am facut alta relatie, pot spune chiar si acum dupa atatea luni de atunci... ca nimic nu este la fel si nu pot sa nu iubesc sau sa ma opresc din a simti ceva pentru persoana cu care am avut atatea momente frumoase si de la care am invatat atatea lucruri. Oh *** here I am crying again.
Deci, unii chiar tin la alte persoane mai mult decat crezi. Atat de mult incat nu pot sa priveasca pe altcineva cum priveau acea persoana, si lucrul asta te distruge pe zi ce trece.

| Nyarlathotep a răspuns:

Fetele sunt schimbatoare ca vantul: astazi iti spun ca totul este perfect, maine s-a terminat tot. Fetele iti spun ca au sentimente pentru tine atat timp cat se pot folosi intr-un fel de tine. Cand o femeie iti spune ca are sentimente pentru tine, inseamna ca te poate folosi, fie pentru atentie, sex, relatie, etc. Chiar si sexul este un serviciu prestat, daca fata respectiva asta vrea de la tine, dar asta nu inseamna ca e a ta. Femeile in ziua de azi sunt de uz public, azi a ta, maine e a altcuiva. Si nu da atentie la ce iti spun femeile, fi atent la ce fac femeile. Femeile care iti spun sa nu dai atentie altor barbati care te avertizeaza sunt exact femeile care vor sa ascunda aceste lucruri, care vor sa te pastreze asaignorant, numai bun de exploatat. Ce iti spun, probabil ai vazut si tu deja, de nenumarate ori. In cine ai incredere mai mult, in experientele tale proprii confirmate de alti barbati sau ce iti spune o femeie care vrea sa isi apere interesele?

| CeroMiedo a răspuns:

Femeile nu au sentimente ele doar profita atata tot, ce auzi tu una si alta se numesc metode de a obtine ce vor din pacate...

| DoroteeaH a răspuns:

Hey, astea sunt părerile băietilor, nu asculta tot.
Fiind fata, știu cânt de obsedate putem sa fim după un băiat! Si de obicei, pentru caracterul și gesturile drăguțe pe care le are? Dar, după o mare dezamăgire, după înjurături, după certuri, se diminuează sentimentele...
Veșnic nu rămân, de cele mai multe ori, nici în căsnicie

Răspuns utilizator avertizat